Komentāri: Vējonis komentē savu "izgāšanos" Dziesmu svētkos

Eriks Simsons

Ko tas plurkstosis tur savu inpotenci izskadro. Mums nezin kadel par showu maksa un es nevaru pec tam pateikt slikta akustika... Mums vienkarshi saks naudu pieprasit atpakal. Bet Vajonis izgazas dziesmu svetkos un pilnigi oficiali shis dienas alga ir jaziedo labdaribai. Un ar iszinu visos MSL. Nolaidu mulki lielakajos tautas svetkos un atdodu naudu, ko tauta man samaksajusi par sho dienu. Un nieka 60000 ukstoshi nav iemesls nervozet... Nu butu man uzrakstijis, es kokainu atsutitu, lai nenervoze.. Vai 10 cilveki vai 100000 ir pilnigi vienalga, ja esi lideris. Bet ja nerga, tad pat sievai dialogu nepateiksi...

17.jūl 2018 Atbildēt
Martins Abolins

Vējoni...tu tacu esot bijis skolotājs......tad tu arī nvarēji.....

17.jūl 2018 Atbildēt
Aivars Gross

Iemācies latviski rakstīt iNpotencais SKADROTĀJS

17.jūl 2018 Atbildēt
Margarita Apine

Svarīgas lietas var pateikt vienkāršos vārdos un uzrakstīto runu vajadzēja nostiprināt vai ielikt vākos, jo uzstāšanās bija brīvā dabā. Komunikācijas speciālistiem to pirmajā kursā māca.

17.jūl 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pie mums nav speciālistu... tikai "ielikteņi" diletanti.

17.jūl 2018 Atbildēt
Žanis Vieplis

Ja nevari pildīt darba tiešos pienākumus,ar cieņu vajag prasties aiziet uz darbu, ko vari izpildīt godam.

18.jūl 2018 Atbildēt
Katrina

Prezidentam tā ir nekaunīga atrunāšanās- uztraukums...!Tas ir Prezidenta darbs-prezentēt,runāt utt.... Esmu dzirdējusi,ka Prezidents nosvinēšot simtgadi Latvijai ar visiem viesiem un viss,pietikšot! Dzīvoklis,pensija,auto,sekretāre... Kauns!

19.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt