Komentāri: Dzimumu mainījušais Kardašjanas patēvs: Es esmu Krievijas fane!

Eriks Simsons

Bruss Dzeners bija udens daillecejs. Pat amerikanu prese apshauba, ka vinsh ir veicis dzimuma mainas operaciju. Vismaz neviena Amerikas klinika vinsh vinu nav veicis. Bet Amerika ir jamak showu taisit... Nav obligati but pedinam vai transpersonai, bet jamak publiku turet neziniba. Ta nav Shomases jaunkudze, kurai ezitis pasmaidija un viss jau interneta un zinas. Bruss Dzeners nav ne zilais, ne transpersona. Jus pabrinisieties cik atri es novecoshu ja man makiazhu uzliks. Jus mani pat nepazisiet, jo ja vajadzes tad visi tetovejumi pazudis 15 sekunzhu laika. Vai gluzhi preteji paradisies vini... Nu vienkarshi nakas uzvilk kostinu adas krasa un nedaudz grimmetajam japastrada. Un man nav neviena tetovejuma :))) Nu ir man nacies stradat ar dziedatajam, ja Jus zinatu, kadi vini ir krokodili bez makijazha. Jus vinam pat virsu nepaskatitos...

14.jun 2018 Atbildēt
Tautas balss

Redziet!

Ja arī Briss Dzonners būtu zilais vai melnais, vai transvestīts vai pederasts, vai naturālis vai citādāks, KAM KĀDS NO TĀ LABUMS? Ne viņa dzīvi kādam dzīvot, ne viņa vietā kādam būt!

Bildē redzamā sieviete, patiesi, ar tādiem vīrišķiem vaibstiem, un kas par brīnumu, ja kādreiz vīrietis bijis? Kam der vīrietis, kas negrib nevienai iespraust, bet grib lai iesprauž VIŅAM?

15.jun 2018 Atbildēt

Komentēt