Komentāri: Beidzot nodzēries līdz kliņķim? Paskat, kā Jefremovs izlamāja teātra skatītājus

Atis Priedītis

Starp citu, ļoti asprātīgi!

12.mar 2018 Atbildēt
Normis Normis Normis

Kārtējo reizi latviešu 'žurnālisti" izceļās ar savu "ne-sapratni" par notiekošo. Vispirms noklausieties , noskataties vairāk kā vienu Jefremova izrādi tad sapratīsiet vispār ko rakstīt par tādu cilvēku .... paši jūs tur visi nodzērušies idiņi.

12.mar 2018 Atbildēt
norča

toties viņš nav debils vatņiks un saprot kurp Huilo putins novedis krievu tautu! Saprast to un nenodzerties ,Krievijā nav iespējams!

12.mar 2018 Atbildēt
Juris Kukuls

Tevi hulo ES nenoveda galīgā dirsā ? Toties tavu tautu un valsti gan.... kattik krievu apvainot protams kā jau visiem laizītājiem.pienākas.

13.mar 2018 Atbildēt
Viesturs Ģierts

Vai kāds vispār zina ?? viņa tekstu?Komentētāji!!!!!Kāds redzējis izrādi?Pat LV aktieri dziesminieki(ces)lamājas un pēc 5 min aizmirsies un slavē!!! kā aitu bagātu ar nopelniem!!!!

12.mar 2018 Atbildēt
Viesturs Ģierts

Jau cik mūsu LV ( blondīņi un es ) sēž krievijas maizē???un lamājas? Daugavpili paslavēja ne slābi un kā viņai vispār darbu dod?????

12.mar 2018 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

Biju uz izrādi Dailē, tur Rēzija Kalniņa arī vienā izrādē par "kaut kādu karalieni" (aizmirsu nosaukumu) , ieskrēja skatītāju rindās un izlamāja vienu apmeklētāju.. tas bija iestudēts lugas kontekstā bet izskatījās amizanti. meitēns skatītājos bija šokā...

12.mar 2018 Atbildēt
Imants Ronis

Bet ... musu valdiba savu tautu driz atstas bez biksem .

13.mar 2018 Atbildēt

Komentēt