Komentāri: Doveika savam mazajam dēlam nemācīs, ka viņš var mainīt dzimumu

Venta Brivkalne

Piekrītu par 1000000% !

22.feb 2018 Atbildēt
Tautas balss

MUĻĶIM savu domu nekad nav, tad nu citiem piekrīt. Tikai pēdējais stulbenis nezina, ka procentu skalā ir strikti noteikts ciparu apjoms. Lai gan, kā gan muļķim lai tas būtu zināms?

26.feb 2018 Atbildēt
Inga Salmišķe

pilnīgi piekrītu teiktajam

22.feb 2018 Atbildēt
Arbuzs

Kristietība nav laba lieta. jauns.lv/raksts/izklai...a-ciliesu-vira Viņa un viņas bērna tēvs ir turīgi cilvēki, tas nozīmē, ka viņiem vispār nedrīkst vairoties, jo tādējādi viņi piesmej visus nabadzīgos. Es pat priecātos, ka visi bagātnieki un bagātnieces būtu homoseksulāli. Tas nozīmē, ka viņu kapitālam nebūs mantinieku vai mantinieču! Bet man būs daudz bērnu, tādējādi es nodibināšu visietekmīgāko dzimtu Latvijā! Man būs bērni, jo esmu heteroseksuāls. Bet šādā gadijumā elitei bērnu nebūs! Tādējādi es uzvarēšu un valdīšu!!!

23.feb 2018 Atbildēt
Juris Elsons

un taka pefinji un pedofili ir pie varas, nolems , ka Tu nevari uzturet tik daudz bernus, Tev vinus atnems un atdos pederastu gimenem.

23.feb 2018 Atbildēt
Inita Riktere

Un kāpēc tas būtu jāmāca?Kad pieaugs,pats visu uzzinās,ko vien vēlēsies!Nesaprotu šo kundzi,ko viņa īsti cenšas pateikt!Un nez vai viņa pati to saprot.

23.feb 2018 Atbildēt
Uldis Popovs

tiešām izskatās ka nesaprot, jo PILNĪBĀ JAUC dzimuma maiņu ar orientāciju

25.feb 2018 Atbildēt
Tautas balss

Davalka jau nezin kāds pašas bērns būs. Ļoti var gadīties, ka būs tieši homoseksuāls, un tas būs Davalkai adekvāts sods par pašas stulbumu un aprobežotību. Dzimumu NEIZVĒLAS, jo to Dievs dod, un kāda dzimuma bija Ieva, ja tā reiz iekš Ādama bija? Vai Davalka kādreiz ir padomājusi, kāda dzimuma bija debesu būtnes ilgi PIRMS TAM, kad cilvēce tika radīta?

26.feb 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Redziet, Maija Davaika piedzima kā vīrietis. Bet skolā viņai tika iestāstīts, ka viņa ir sieviete. Tad nu atlika pieaudzēt puppus, uztaisīt vagīnu, un dzīvot kā sievietei, bet savam dēlam viņa tomēr to nenovēl. ACĪMREDZOT, no pašas pieredzes vadoties.

26.feb 2018 Atbildēt

Komentēt