Komentāri: Pauls par VDK aģentu lietu: Mēs visi savā laikā parakstījām kaut kādus papīrīšus

jabis

priekš kam tik nejauks virsraksts par latviešu Dunajevski. Skaidrāks par skaidru - Pauls ar okupācijas varu nesadarbojās.

9.jan 2018 Atbildēt
Guntis Kārkliņš

Jebkurš kurš padomju laikā spēja izveidot kādu nebūt karjeru, un kļūt sabiedrībā nozīmīgs pēc definīcijas ir kolaboracionists. Jebkurš kurš sastāvēja kādās nebūt organizācijās, ielaidās darījumos, veica civilstāvokļa reģistrāciju utt. utml. ir kolaboracionists. Jebkurš kurš noziedzīgā režīmā vēlas "vienkārši dzīvot" arī ir kolaboracionists. Persona kura nesadarbojās noziedzīga režīma apstākļos nevar izdzīvot, līdz ar to šajā valstī nav neviena no padomju laikā dzīvojošajiem, kurš nebūtu kolaboracionists vai viņa pēcnācējs Tā ir aksioma. Savukārt persona kas pamet valsti briesmu priekšā arī ir nodevējs, tas par diasporu. Kamēr latviešu tauta to neizvērtēs, nenožēlos savu kolektīvo kolaborācijas grēku un turpinās "vienkārši dzīvot" padomju laiki turpinās, ir atvērti vai nav atvērti kaut kādi maisi, un virzīšanās tālāk nav iespējama.

10.jan 2018 Atbildēt
Ilga Grinberga

Paula kungam taisniba,visi kas brauca uz arzemes parakstiijaas.....nu un tad.Driz veeleeshanas un Tagad pacelj jautajumu par tiem maisiem.Vairak vajag domat par tautu un ekonomikas celshanu,jo driz nebus kas klausas par tiem maisiem,jo Latvieshi bus arzemees.

9.jan 2018 Atbildēt
Werrtyu Sgfjgkhl

Jabrauca tūrisma braucienā, nekādi "papīrīši" nebija jāparaksta, parakstīja tie, kas grupā bija ziņotāji. Bet ciemos braucot, ja piedāvāja ziņot mierīgi varēja, rupji sakot atšūt".Tas bija atkarīgs no cilvēka sirdsapziņas. Kas tad sieda ziņoājiembūt darba vietās? Pašlabuma meklēšana. Es nerunāju par represijās cietušajiem, kas dažkārt morāli vai fiziski neizturēja

9.jan 2018 Atbildēt
Sarmite Redliha

Noteikti vajag atvert un redzet kas sez deputatos!!!!!!!!!

9.jan 2018 Atbildēt
Dace Āboliņa

Kurš tik idiotisku virsrakstu uzlicis?

9.jan 2018 Atbildēt
Anna Alika

Manuprāt, visi tie spriedelētāji un publicētāji jeb Maestro zākātāji, arī preses pārstāvji, kas publicē ko tādu, nav pat Paula mazākā pirkstiņa vērti. Un, 100 procentu, būtu bijuši KGB stukači, ja dzīvotu tajos laikos ! Kauns un negods Jums !!! Pat, ja Maestro ir čekas maisos, tad viņš Latvijai - savai Dzimtenei ir devis daudz vairāk, kā Jūs visi, mērgļi, kopā ņemot !!! Aizveriet savas netīrās mutes, maitu ērgļi !!! Tiešām kauns par tādiem tautiešiem !!!

10.jan 2018 Atbildēt
Valdis Freimantāls

Lūdzu Paulu izlasīt www :"Mosties, celies, stradā"!

11.jan 2018 Atbildēt

Komentēt