Latviešu puika no Rīgas bērnunama atrādījis savas deju iemaņas Krievijas talantu šovā

© Ekrānšāviņš

Krievijas televīzijas NTV šovā ''Tu esi super! Dejas'' startējis arī 11 gadus vecais Edgars no Latvijas.

Edgars Grope jau pusgadu dzīvo kādā no Rīgas bērnunamiem, jo viņa vecāki nespējot viņam sniegt nepieciešamo aprūpi un uzmanību. Par spīti tam, zēns no sirds nodarbojoties ar sev mīļo lietu - breikošanu.

Rezultātā viņš Krievijā piedalījies talantu šova ''Tu esi super! Dejas'' otrās sezonas atlasē, ko translēja arī NTV kanālā. Šī pārraide izceļas ar to, ka tās mērķis ir palīdzēt bez vecāku aprūpes palikušiem apdāvinātiem bērniem parādīt sevi plašākā auditorijā.

Pirmajā sezonā, kura noritēja pērn, bērni sacentās dziedāšanā, bet šogad - dejās.

11 gadus vecais puika norādījis, ka viņa kvēlakais sapnis ir atgriezties pie vecākiem, tomēr viņa mātei šobrīd nav dzīvesvietas un patstāvīgu ienākumu, bet tēvs strādā ārzemēs un arī nevar dēlu paņemt pie sevis.

Nekur speciāli mācījies breikošanu Edgars neesot - viņš to visu apguvis pašmācības ceļā, skatoties uz dejas profesionāļiem. Žūrija par latviešu puiku bija sajūsmā!

Slavenības

Ilggadējais Latvijas Televīzijas erudīcijas spēles "Gudrs un vēl gudrāks" vadītājs Kaspars Ozoliņš, kas gan jaunajā sezonā vairs nebūs redzams, atklāj, ka aizejošais gads bija smagākais viņa mūžā, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Slimības dēļ zaudējis 15 kg" izdevumā "Privātā Dzīve".