Hospitalizētas populārais bundzinieks Gundars Lintiņš

© facebook.com/ Gundars Lintiņš

30.augusta pēcpusdienā Latvijā populārais bundzinieks Gundars Lintiņš sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā pavēstījis, ka nogādāts slimnīcā. Žurnāls "Privātā dzīve" vēsta, ka Latvijas Infektoloģijas centrā konstatēts, ka mūziķis sasirdzis ar meningītu.

27. augustā viņa veselības stāvoklis strauji pasliktinājās un mūziķi nācās nogādāt slimnīcā ar neatliekamās medicīniskās palīdzības transportu. Žurnāls "Privātā dzīve" raksta, ka saslimšanu ar meningītu izraisījis inficētas ērces kodums.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgundars.lintins%2Fposts%2F10212300380482933&width=500" width="500" height="626" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Sarunā ar izdevumu Gundars informē, ka pamazām viņam kļūst labāk. Viņš arī norāda, ka šajā laikā ir saņēmis lielu draugu un fanu atbalstu.

Slavenības

Elīna Didrihsone, kurai ar likumsargiem bijusi ne viena vien darīšana, atkal nonākusi sabiedrības uzmanības lokā - video, kurā influencere pie stūres ēd biezpienu, skatās apkārt un netur rokas uz stūres, liek piesaukt policiju un aicināt to iejaukties, jo šāda uzvedība ir bīstama ne tikai pašai braucējai, bet arī citiem satiksmes dalībniekiem.

Svarīgākais