Komentāri: Lato Lapsa asi kritizē kultūras ministra teikto

Tedis

Katram ir savas domas šajā sakarā,bet tam puntuļam tas nepielec...

3.mar 2022 Atbildēt
jānis

Manas domas šajā sakarā: "Notiek karš ar fašismu, Nedrīkst mākslinieks būt- ne zivs ne gaļa un domāt tikai par naudu. Bet tam Lapsam nepielec."

3.mar 2022 Atbildēt
dzintra

Es nezinu,kas ir "švobla" un cik milzīgu kaitējumu tā nodarījusi Latvijai.Laikam domāta NA.Bet es zinu vienu autoru,kura nemākulīgais sacerējums par valsts pirmo amatpersonu patiešām nodarījis zināmu kaitējumu Latvijai.

3.mar 2022 Atbildēt
Ando Krūze

Sacerējums ir pat ļoti mākulīgs ! Un to , ka tas ir mākulīgs , mēs redzam ikdienu dzirdot un redzot , tā saucamās , valsts pirmās amatpersonas stulbās un nemākulīgās izdarības ! Nu arī " Švobla ' ir reāls veidojums un šajā vārdā var saukt ne tikai NA , bet visu patreiz pie varas esošo Švoblu ! Aizrijāties ? Palīdz ūdens !

3.mar 2022 Atbildēt
Tedis

Tūdaliņu kolhoza,,amatpersona,,,mērkaķis gatavais!

3.mar 2022 Atbildēt
dzintra atbilde Ando Krūze

Ak Ando arī ir?Es domāju,ka ir tikai Lato,Vito,Endo un Leo.

3.mar 2022 Atbildēt
Ēriks Lange

Karu nevar izbeigt tikai tas , kas to uzsācis. Karš beidzas ar uzvaru , zaudējumu , vai miera līgumu. Tik daudz jau nu kultūras ministram būtu jāsaprot. Bet, ja kultūras ministrs ir politiķis, tad drīkst to nesaprast.

3.mar 2022 Atbildēt
Aivars Gudrais

Lapsiņam baigi gribas Hutina pipelīti pasūkāt...

3.mar 2022 Atbildēt
Atis Priedītis

Lapsam pašam būtu jāpadomā par to "runas brīvību". Apmēram pirms gada viņš pārtrauca savā portālā pietiek_com publicēt manu rakstus (šobrīd esmu jau 18 izdotu grāmatu autors) un uz atvadām publiski mani nosauca par idiotu.

3.mar 2022 Atbildēt
Aivars Znotins

Sapinies ,LATO ! Tu piesauc 100.,99.satversmes pantus ,tad KĀPEC TIE NEATTIECAS UZ PUNTULI??? ja TU NEESI NEKAS,tad vari teikt visu,BET ,ja "KAUT KAS",tad jātur muti??? ES piemēram nesaprotu: kāpēc LATVIJA var slēgt savu gaisa telpu,Igaunija var ,Lietuva var, arī citas valstis var,BET UKRAINA NEVAR??? Kāpēc uzskata,ka TAD tur jāiejaucas NATO???

4.mar 2022 Atbildēt
Aivars Znotins

P.S. UKRAINAI tik jāpiegādā RAĶETES,lai tā var viņas gaisa telpas pārkāpējus NOTRIEKT ,LIKVIDĒT !!!

4.mar 2022 Atbildēt
Māra Pommere

Lai nu kurš iebilstu,tikai ne Šī persona! Nepatīk klausīties,ka viņs atver muti!

4.mar 2022 Atbildēt

Komentēt