Komentāri: Vaira Vīķe - Freiberga: Mani šausmīgi uztrauc, kādā pasaulē būs jādzīvo maniem bērniem un mazbērniem

ivo

Mēs gribam lai mūsu bērni un mazbērni dzīvotu pasaulē kur nebūs krievijas slepkavu un laupītāju..

21.feb 2022 Atbildēt
ivo

Lai mūsu bērni dzīvotu droša vidē ,mums tagad ir jāuzvar krievija

21.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Sāc jau tagad,ap Jāņiem būsi Maskavā!

21.feb 2022 Atbildēt
Atis Strads

Gribās mieru un negribās karu. Kādi spēki apturēs šo neprātu?? Vai tad Krievijai ir par maz zemes? Vai viņi redz, kas notiek Sibīrijā un Kazahijā, kur valda Ķīnas nauda un tehnika.... Drīz, pavisam drīz viņi šo pašu zaudēs....

21.feb 2022 Atbildēt
valdannen

Sibīrija vēsturiski nav Krievija. To teritoriju okupēja Jermaks, kuru pašu,ja nemaldos, vietējie reiz iedzina purvā, kur tas noslīka.

22.feb 2022 Atbildēt
Edmunds Smelters

Tavi berni dzivos tada pasaule,kadu tu esi radijusi.

21.feb 2022 Atbildēt
ivo

VVF ir visu laiku labākā prezidente. Kurā teica patiesību.. par to kas ir padomju pabiras Latvijā, ka salaspilī bija darba nometne utt...gods viņai un slava..viņa nepieļautu kā žīdiem maksā 40 milj.

21.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Baidos,ka šitā vaniļa iedotu visus 80!!!

21.feb 2022 Atbildēt
kļava

2005. gada maijā, atsākoties diskusijām par iespējamo Latvijas – Krievijas robežlīguma parakstīšanu, Latvijas valdība paziņoja, ka pievienos tai vienpusēju deklarāciju ar atsauci uz 1920. gada Miera līgumu, saskaņā AR KURU LATVIJAI PIENĀKAS ABRENE, TAČU BEZ PRETENZIJĀM UZ ABRENES TERITORIJU KĀ TĀDU. Krievija atteicās šādu līgumu parakstīt, bet prezidents VLADIMIRS PUTINS uz to reaģēja, norādot: "NE PITALOVAS RAJONU VIŅI DABŪS, BET BEIGTA ĒZEĻA AUSIS."

Šajā situācijā Latvijas politiskā vadība NOLĒMA PIEKĀPTIES. "Iestājoties starptautiskajās struktūrās, kas Latvijai garantē neatkarību, drošību un attīstību, mums bija jāpieņem tās realitātes, kādas izveidojušās Eiropā – arī tā, ka Abrene jeb Pitalova vairs nav Latvijas valsts kontrolē," situāciju skaidroja toreizējā valsts prezidente VAIRA VĪĶE-FREIBERGA. 2007. gada 27. martā MASKAVĀ latvijas premjerministrs AIGARS KALVĪTIS UN KRIEVIJAS VALDĪBAS VADĪTĀJS MIHAILS FRADKOVS parakstīja robežlīgumu, kurā paredzēta kādreizējā ABRENES APRIŅĶA IEKĻAUŠANA KRIEVIJAS FEDERĀCIJĀ. 17. maijā Latvijas parlaments pieņēma likumu par robežlīguma ratifikāciju, un 29. maijā to apstiprināja Valsts prezidente. (lvportals.lv/norises/27080...a-abreni-2015)

21.feb 2022 Atbildēt
ivo

Ko var ņemties par to abreni. .jums maz Latvijā dzīvnieku, vajadzēja abrenes vēl klāt???

21.feb 2022 Atbildēt
Irena_ieva atbilde ivo

Mana mamma dzima Abrenē un es šai kundzei par to nepiedošu!!!!

21.feb 2022 Atbildēt
Richs atbilde Irena_ieva

Izskatās, ka gan tu, gan tava muterīte ir dzimušas mucā - Abreni krieviem atdeva A.Kalvītis. Putins pat viņam roku paspieda. Latvija ir parlamentāra republika, ja nezināji.

21.feb 2022 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Amerikāniskās, Eiropejiskās varavīkšņotās bērnu audzināšanas metodes jumas pazīstamas labāk. Kas jūsu, VVF, atvasēm radīs savu pasauli, kurā ne māmiņām, ne tētiņiem, jo vairāk ne vecmāmiņām, ne vectētiņiem vietas nebūs. Būs vecāks Nr1,., Nr.2., ar menstruācijas ciklu un bez tā .......

21.feb 2022 Atbildēt
Ilona Ziedina

Nu pavisam jocīga, kas viņu te piesējis. Vat tak braukt uz Kanādu, tur tagad liela demokrātija, bloķē kontus, cilvēkus arestē. Sēž te kur Putins var viņai uzbrukt.

21.feb 2022 Atbildēt
Irena_ieva

Ja kādam te LV nepatīk,lai sakrāmē čemodānu un lasās tālā pasaulē.

21.feb 2022 Atbildēt
valdannen

Kad tad Jūs pati pēdējo reizi Abrenē bijāt? Tikai vārdos patriote. Ja kāds tur dzīvoja, tad tikai krievi.

22.feb 2022 Atbildēt

Komentēt