Komentāri: Omikrons Latvijā: Cipule iezīmē sliktāko scenāriju

Sandra Odgaard

Danija diena ir ap 26000 gadijumu. Valdiba vispar ipashi nesatraucas, pirmkart, shis paveids mazak bistams, otrkart, jo vairak izslimo, jo lielaka imunitate, ta tiek spriests, treshkart, seruma instituts dom, ka februara beigas ir ari covid beigas. Loti progresivi viedokli un attieksme.

16.jan 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

16.jan 2022 Atbildēt
Rita Margarita

Tieši tā arī bija rakstīts Norveģijas ziņās, šeit arī konstatētie fakti ar omikronu 7 dienās pie 30 tūkst., bet slimnīcās ir tikai 286, tā ka Larvijā pārspīlē ka vienmēr

16.jan 2022 Atbildēt
Reds

Man omikrons pašlaik,pastesti ne suda neuzrādīja.Liekin izmesta nauda.Divas potes.Man viegls gadījums,iesnas,klepus,galva ka ar vati piebazta.Neka traka.

16.jan 2022 Atbildēt
Vērotājs

Vai viņa jau ir veselības ministre?-----------------L.Cipule norāda, ka tiek ņemta vērā arī citu valstu pieredze;Esot redzams, ka vīrusa izplatība ārvalstīts ietekmē ne tikai slimnīcu darbu un veselības nozari;Valstīs, kur ir ļoti augsta omikrona paveida izplatība, tomēr arī slimnīcās ir ļoti augsta noslodze. Atsevišķās valstīs tā pat ir kritiska; Atzīmē, ka, sekojot ārvalstu piemēriem, Latvijas mediķu uzdevums ir gatavoties risku vadīšanai. Pavļuts melns un maziņš stāv pie ratiem.

16.jan 2022 Atbildēt
Silva

Mediķiem jāārstē. Par kādu risku vadību viņa domā? Satraucoši, ja nav skaidrs, vai atbildīgajai personai ir skaidrs, par ko viņai jāatbild

16.jan 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

es vienmēr esmu teicis- VIŅA IR , TĀ TEIKT, tikai GALVENĀ DISPIČERE ātrajiem: aizvest, paņemt jaunu, aizvest tur un tur... Tagad pēkšņi viņa ir LV galvenā Covid speciāliste!?!?!? Nu ja, ja man būtu sarkanā vestīte, es arī būtu viszinošs...

16.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kas ta pa atbaidosu URODU MAUKU - kur mans kuvalds?

16.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Lai viņa parāda to ārvalsti, kur omikrona dēļ kaut kas būtu ietekmets vai nefunkcionētu! Citur jau vilnis veļas lejā, neviens nekādu ietekmi nav izjutis, pat slimnīcas pustukšas (un vairums no it kā omikrona dēļ hospitualizētajiem izrādījās nokļuvuši slimnīcā ar insultiem, infarktiem un traumām un no omikrona tik vien bija kā + tests).

16.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Vienīgais, kas daudzās pilsētās tagad sestdienās apgrūtina dzīvi, ir vērienīgie protesti pret obligāto boosteri, vakcīnu pasēm, ierobežojumiem. Ir traucēta sabiedriskā transporta kustība, nevar normāli strādāt veikali, krogi, frizētavas pilsētu centros, jo iespaidīgo protestu dēļ nav iespējams normāli uz šīm vietām nokļūt. Visādi citādi pat tur, kur omikrona vilnis vēl tikai ceļas, viss funkcionē: skolas, veikali, sabiedriskais transports, nekādu traucējumu nav, ja neskaita demonstrācijas, kas kļūst aizvien vērienīgākas un biežākas.

16.jan 2022 Atbildēt
Irena_ieva

Nabaga Ilze dēl protestētājiem nevar pārvietoties,nu ko lai tagad iesāk?:))))) Ieteikums ielaid sevī vēl pāris žļurgas.

16.jan 2022 Atbildēt
Ilze atbilde Irena_ieva

Kurā brīdī es saku, ka man apgrūtina dzīvi? Neapgrūtina. Es tikai pastāstu to, ko Latvijas medijos vispār neatspoguļo.

16.jan 2022 Atbildēt
Alberts Tatarcuks

Ir gripas uzliesmojums,man tests arī negatīvs, izslimoju un miers...kāda 3.pote?

16.jan 2022 Atbildēt
Pajola karte

Līdz vēmienam visādu pavļiku, cipuļu, dumpju murgi..cik var! Pietiek vienreiz gripu padot kā kovītu! Vienmēr rudens un ziemas periodos bija visādas slimības! Bija arī slimojošo! Bija arī mirušo! Nevajag šo visu tagad saukāt pa kautkādiem šmovidiem! Un sabiedrībai nevajag klausīt visādus kariņus, dumpjus, pavļikus un cipuļus! Lai iet dirsti!

16.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

slimoju pirms gadi 15 ar gripu.Slimības gaita 100% kā kovidam.Bij zudusi ari ožas un garšas sajūtas.Baigi deva pa plaušām,sajūta tāda pati kā pie plaušu karsoņa,elpot grūti,takā nagla iedzīta plaušās un čīkstēja kā vecas durvis,trūka elpas un visu laiku bij pie atvērta loga jātup. kovids ir gripas paveids un nekas cits.Lohotrons $$$$$$$$

16.jan 2022 Atbildēt
Janis Liekne

Interesanti, šeit nacistu simbolika atļauta ? Un ja es uzlikšu sirpi un āmuru ?

16.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Mūsu valdība nenosoda clvēkus ,kuri karoja friču pusē,tātad drīkst,bet krievu pusi nosoda

16.jan 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

“..ja es uzlikšu sirpi un āmuru…”

………………………

Ja uz varavīkšņaina fona, tad drīkst!

16.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Vova the Vagabond

Uz varavīkšņu fona var visu ko gribi.Bet tas ir parasts ugunskrusts,pat senlatviešiem saule,gaisma,ceļš.

16.jan 2022 Atbildēt
Antra Grube atbilde Dzintis

Ha, ha! Daunisms, ak nē, atvainojos - daltonisms? Kopš kura laika latviešu ugunskrusts ir melns baltā aplī un sarkanā fonā - tieši kā nacistiskās Vācijas karogs?

16.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Antra Grube

Noņem fonu. Kas paliks? Nevajag pārspīlēt, Indijā, Tibetā un citās vietās, tā ir uz katras vāzes.Šī zīme arī krieviem bija svēta.

17.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Antra Grube

Pērkonkrusts bij pat uz 20-30 gadu PSRS naudaszīmēm.Cik zināms brīvā latvānija nenosoda tos letiņus ,kuri karoja zem šī karoga 2 pasaules kara laikā.Sarkano zvaigzni,sirpi un āmuru gan pamēģini izlikt.rezultāts būs ātri.Ko sirpis un āmurs apzīmē.??? Apzīmē zemnieki un strādnieku solidaritāti,bet tautas mērgļiem,kuri indē tautu tas nepatiktu gan.

17.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Aizbraucu pie vecāsmātes uz laukiem.Gāju skatīties kā šī kūtī slauc gotiņu.Gotiņa nerātnā pacēla astīti ,lai atvieglotos,kad pacēla pirmo reizi,tad saskatiju zem astes lielu līdzību ar Cipules maigo seju ,bet kad pacēla otru reizi gaisā,tad saskatiju tur ģinekoloģes Circenes seju,Tik mīļi.DDDD

16.jan 2022 Atbildēt
Voldemar Dzerve

Nebūs kovida slimnieku nebūs piemaksu, būs jāstrādā virsstundas!

16.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

daudzi to nezin

16.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Cipule,pļūtaks,peisaks,karotājs sev iezīmē Rumānijas prezidenta Čausesku dzīves noslēguma scenāriju kā tas bij 1989 gadā.Viņš ari bij bravūrīgs un laikus nevarēja apstāties.

16.jan 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

"Cipule iezīmē sliktāko scenāriju..."

......................

Ja augšminētā biedre kaut ko saka, tas nozīmē, ka patiesība ir pilnīgi pretējais!

16.jan 2022 Atbildēt
Venēra Ronkauska

Kad izbeigs šo psihodēlisko ārprātu??? Viss ir šausmīgi: smagi slimo - ir briesmīgi, viegli slimo - vēl trakāk, jo daudz slimo... Bet to, ka slimo 2 un 3 reizes sapotētie, tas nekas, jo tie taču sapotēsies arī 4. reizi... Jūs beidziet šausmenes stāstīt. Riebjas jūsos (dumpjveidīgajos, pavļutveidīgajos, kariņ un levitveidīgajos un cipulveidīgajos parazītos) klausīties. Nesaprotu, pašiem kauna nav vai jūs tur viens otru nedzirdat?

16.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

ja ar naudu aizbāž ausis,tad nedzird neko,pat sirdsapziņu

16.jan 2022 Atbildēt
Agnesr Krisjuna

Vajadzētu aizvert lidostas un paskatieties kas darās brīvdienās IKA cilveki ka uz neredzetu pasakumu iet.

16.jan 2022 Atbildēt

Komentēt