Komentāri: Radīta tehnoloģija Covid-19 sertifikata čipēšanai zem ādas

Kaspars Namsons

Tagadeejaa situacijaa tos kuri nevelas vakcineties saukaa par antivakceriem un sazverestibu teoriju izplatiitaajiem. Vakcineties netaisos bet nesmu antivakcers, teorijas ar nesmu izplatijis, bet tie kas izplatija, tiem tomer taisniba vien bija. Cerams Saeimas klauni sho veel nav uzodushi, savaadaak, naakamais solis buus chiposhana. Bet nu vakceriem jau pie kaajas, tie taapat uzvedas kaa lopi apvainojot tos otrus, taa kaa tie buus priecigi par chipu.

22.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vislabāk lai čipo zalupā.

22.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Bij tāda filma ar Švarcenēģeru ''Sarkanā tveice''...поцелуй моя залупа!!tā teica viens žuļiks Švarcam, kurš milici tēloja..Nu tur gan nedrikst.Mīlas prieku momentā tā čiksa noskanēs tavu čibriku un uzrādīs kā pierādijumu neuzticībai tavai sievai.

22.dec 2021 Atbildēt
Ojars Vilcins

Valdībai uz pieres,lai visi redz tos blēžus.

22.dec 2021 Atbildēt
Roberts

Rabīns nejauši nogriezīs

25.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Roberts

Jā,peisakiem zalupā nesanāks

29.dec 2021 Atbildēt
Arvīds

Ja ir 10g internets pa brīvu tad es čipojos!:))

23.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

tas priekš kovidfaniem

23.dec 2021 Atbildēt
Juris Miķelsons

Sagribējās izplatīt Covid-19, vakcinējos , saņēmu vakcinācijas sertifikātu, saslimu ar covid-19 un aizgāju uz veikalu Lidl, jo tur vairāk cilvēku, uzrādīju vakcinācijas sertifikātu un nošķaudījos veikalā....... 😷

1.jan 2022 Atbildēt
romero

Jā, jā, nra, vajag tik izplatīt kaktu baumas, lai vietējie garā vājie vispār saiet uz īso? Mediju atbildība? nra var piespraust sev ordeni par ieguldījumu sabiedrības debilizēšanā, šķelšanā un rīdīšanā. Apkaunojoši.

1.jan 2022 Atbildēt

Komentēt