Komentāri: Lato Lapsa parāda, cik daudz antivielu ir pēc trešās potes

Dzintis

Muļķības.Ja riktīgi vakcinējas,tad nekādas analīzes par 80 euro nav jātaisa.Īstam kovidfanam antivielu skaitlis digitālā veidā redzams acīs,vai vakcīnas tek pa ausīm ārā.Kādas ir kovida ''antivielas''????? Kad ir baigās pohas,tad antivielas ir auksts alus.Lasiju,kad kovidslimo slimnīcās bij 1300 slimo no tiem vakcinēti bij 400.Jā , 35 eiro par spļāvienu un 80 euro par antivielām tas ir kaut kas.Korova-19 nebeigsies nekad.

23.nov 2021 Atbildēt
floksis

Tests maksā 7,-€. Ja grib visu - vai nav infekcija, vai ir antivielas, tad 14,-€. Centr.laborat. Man pēc 9,5 mēn. ir vairāk kā 600 vienības. Tātad man nevajag 3. Poti. Antivielas neskaitās, ja ir mazāk par 100. Zinu cilvēku, kam antivielas bija vairāk kā 1000 un saņēma 3. poti, un kļuva ļoti slikti.

23.nov 2021 Atbildēt
Edmonds Sprogis

Tev nevajadzēja arī 1. Un 2. Poti. Tagad vismaz tad 3. netaisi.

23.nov 2021 Atbildēt
Fuad Guseinov

Ludzu ne vadi komentari

23.nov 2021 Atbildēt
Egons Kizens

Tad vakcīna IR vai NAV nostrādājusi . Ja nav- ko tad tās aizsargā?

23.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Vinja neko neaizsargaa!!!!! Vai tad gruuti palasiit oficaalaas maajas lapas! Visa info ir pieejama!!!!! Eiroparlamentaa izskatiits jautaajums 2018 gadaa par covid19 sertifikatiem,kad neviens veel nezinaaja par covidu!!!!www.youtube.com/watch?v=kLu-P6ZGZQY

23.nov 2021 Atbildēt
Fuad Guseinov atbilde Vitalij Nartish

Kakoi otvet E. Parllamenta s 2019 goda

23.nov 2021 Atbildēt
Reds

Tādā gadījumā tiem kuriem policija uztaisa lietu par sertifikāta pirkšanu sanāk safabricējums,jo nevar noteikt vai ir antivielas organismam vai nav,sanāk vieniem ir citiem nav

23.nov 2021 Atbildēt
Egons Kizens

Paradoks, bet fakts.

23.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Nav safabriceets-cilveeks pats atziistaas!!!!

23.nov 2021 Atbildēt
Anda Kalnberga atbilde Vitalij Nartish

Ja atzīstās pats, tad točna ir potēts!

23.nov 2021 Atbildēt
Ins Ai Der
23.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nesaprotu, ko tas Lapsa ar šito gribējis pateikt...

23.nov 2021 Atbildēt
Teodors

Es ndomāju popularitāti. Bez tā viņam maciņa saturs dilst.

23.nov 2021 Atbildēt
Inga

Analīzes diemžēl priekš paša Lato k-ga nav diez ko informatīvas. Ja gribēja tikai noskaidrot atbildes reakciju uz vakcināciju, vajadzēja ņemt tikai antivielas pret Spike proteīnu un vismaz 6 mēnešus pēc pēdējās vakcīnas devas. Tad vismaz būtu vairāk vai mazāk skaidrs, vai imunitāte vēl ir. Šobrīd 3 mēnešus pēc pēdējās vakcinācijas ņemt visu paneli ir dārgi un galvenais, neinformatīvi. No pētījumiem tāpat skaidrs, ka 6 mēnešus imunitāte ir noteikti (pie tam, ja antvielas veidojas pēc pirmās potes, tad antivielu atbilde ir). Jo svarīgākais ir uzzināt, cik ilgi konkrētajam cilvēkam ir antivielu atbildes reakcija. Testēt, manuprāt, ir vērts sākt tikai pēc 6 mēnešiem. Lietuvā šobrīd ir līdzīga pieeja. Sertifikāts darbojas 6 mēnešus, bet to var pagarināt šķiet uz 60 dienām, ja ir antivielu atbildes reakcija (skaitļus gan nepateikšu). Un par balstvakcināciju jāsāk domāt, kad antivielu atbildes reacija krītās. BET - tas nenozīmē, ka imunitātes nav, jo pastāv vēl šūnu imunitāte, kuru diemžēl ar parastām analīzēm nenosaka.

23.nov 2021 Atbildēt
Edmonds Sprogis

Televīzijā runā melus.

23.nov 2021 Atbildēt
Anda Kalnberga

Jā, tieši šo arī viņš gribèja teikt, ka jūs labaratorijās neko izņemot kaut kādas vienības, kas atrodăs cilvèka organismà nemaz vairàk neko nevarat pateikt, jo, uz doto brìdi, namaz nav skaidrs kādām tām vienībām būtu jābūt lai vispār ko izvērtētu kopumā, nemaz nerunājot par katru individu atsevišķi! Turpiniet eksperimentu!

23.nov 2021 Atbildēt
Inga atbilde Edmonds Sprogis

Tas nav no televīzijas, tas ir no medicīnas grāmatām...

24.nov 2021 Atbildēt
Biruta Bahmane

skaidrs, ka nekas nav skaidrs

23.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Jau sen ir viss skaidrs-vajaga mekleet info!!!!

23.nov 2021 Atbildēt
Jānis Podnieks

Dzinti,turpini ,,lāpīties,, tikai tā prātīgi,ne līdz ,,baltajām pelītēm,,!,😨👉🧘🐁

23.nov 2021 Atbildēt
Dzintis

turpini tik potēties un priecāties par '' spike proteīniem'' asinīs un citu burdu murdu.ASV jau priecājas,jo tiek izteiktas domas,ka ceturtā pote visiem jāgrūž.Lai nebaidītu vecas tantiņas ar skaitļiem ,tad tiek izdomātas '' atbalsta'' potes,''pabalsta '' potes,iebalsta potes,lambada potes un delta variantu potes.Ā ,ir tak vēl Indijas paveida potes !!!! Prieks ,ka visi tā rūpējas par savu veselību!!!!No 1300 kovidslimo slimnīcās gulēja 400 vakcinēti.Paldies par humoru vakcīnfani !!!Spike proteīni ir ļoti efektīvi !!!!

23.nov 2021 Atbildēt
Anita Balnasa

Vispār neko nesapratu, čum un mudž , bet tests pozitīvs?

23.nov 2021 Atbildēt
Juris Mikelsons

Lai tik vakcinējas , sudraba mākslinieks , Lai viņam vieglas smiltis, aizgāja ar visu vakcīnu .Covid-19 ir ieviesusi farmācijas mafija un grib vainu , ar masu mediju starpniecību , uzlikt ķīniešiem.Vientiešiem stāsta , ka plikais karalis ir apģērbts , kas to neredz tas ir muļķis .

23.nov 2021 Atbildēt
Marite Pavlovica

skaidrs ka visas tās potes ir fufels-kā saka -kāda vārna pērta,tāda nepērta.

23.nov 2021 Atbildēt
Juris Pēteris Freimanis

Kāpēc man būtu jāzina par antivielām, ja nav likums, kas uzliek par pienākumu to noskaidrot. Es aizgāju man iepotēja COVID-19 pandēmijas aizsardzībai vienu reizi, tad pēc laika otrā pote. Nu jau iet ceturtais mēnesis un līdz šai dienai sāp elkonis rokai kuras plecā tika potēts, tā ir kreisa roka. Ģimenes ārsts parausta plecus un viss. Nesatraucaties par antivielām, satraucieties par 2022.gada februāra iespējamiem notikumiem pasaulē.

23.nov 2021 Atbildēt
Teodors

Kas būs 2022.gada februārī? Vajag tam ģim. ārstam prasīt paskaidrojumus par elkoni un nav , ko raustīt plecu, bet jānes atbildība par poti . Vēl papildus no veselības inspekcijas iesniedzot pat tiesā lai atlīdzina par morāli materiālajiem veselības bojājumiem no potes , jo viņiem ir jāuzrauga un jānodrošina medicīniskās aprūpes kvalitāte. Pēc tiesvedības ASV var saprast, ka farmācijas giganti neatbild, bet izpildītāji, tātad ģimenes dakterīši slakterīši saturaties un tas tuvojas.

23.nov 2021 Atbildēt
Edmonds Sprogis

Šī vakcīna ļoti strauji iznīcina baltos asinsķermenīšus kuri atbild par imunitāti, pēc 4. Vakcīnas cilvēks jau būs pa pusei miris.

23.nov 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Es nezināju šādu faktu,vari pamest saiti?

23.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

:))))))

23.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jānis Kalvis

viš nevar, viš i debils :)

23.nov 2021 Atbildēt
Teodors

Jātaisa asins analīzes pēc katras potes, tad būtu pierādījumi, jo pēc katra iekaisuma vai infekcijas baltajiem asins ķermenīšiem jāpieaug. Arī radiācija samazina. Vidējais 6000.

23.nov 2021 Atbildēt
Roberts atbilde Dzēsts lietotājs

Tēva spermas rijējs

23.nov 2021 Atbildēt
Inga

Šīs ir absolūtas muļķības...

24.nov 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Tajos skaitļos var sapudrīties,bet Lapsai mazi cipari.Māsa izslimoja un viņai bija virs 2000,pēc trim mēnešiem pāri 3000,bet tad bija iespējama saskarsme ar covid slimnieku,jo dēls ap to laiku saslima,automātiski viņai pretreakcijas iespaidā paaugstinājās antivielas.

23.nov 2021 Atbildēt
Valda Meike

Interesanti,ka novembrī laboratorija uzrāda rezultātus arī PVO Starptautiskās Standarta vienībās- BAU/ml. Pēc tām vieglāk spriest.

23.nov 2021 Atbildēt
Uldis Saulkalns

Neizlikšos par ekspertu, bet antivielas ir pēdas tam, ka organisms ir saskāries ar vīrusu. Antivielas pazūd laika gaitā - T šūnas, kas ražo antivielas - saglabājas. Antivielu esamība vai neesamība nenorāda kā organisms slimotu, ja saskartos ar īsto vīrusu un vai to vispār atpazītu, jo vakcīna satur tikai 1/20 daļu no vīrusa kodu un pietiekami mainoties organisms to vairs nepazīstu. Tieši tāpēc atnākot Deltai - iepriekšējās vakcīnas pēkšņi zaudēja savas spējas cīņā un visi skrēja pēc trešās devas. Ja vīruss būs mutējies un zaudējis koda daļu, ko mums vakcinē - kaut vai miljons antivielas, bet tas neko neparāda. Lai laba veselība Lapsas kungam!

23.nov 2021 Atbildēt
BOGDANOV

Smieklīgi, bet Anglijā notiek pētīijumi, vai vismaz notika, kur pētīja šo antivielu daudzumu medicīnas darbiniekiem, kuri strādāja slimnīcās bet nebija vakcinēti. Viņu antivielu daudzums visu laiku pieauga. Pieļauju, ka kaut kad tas nokritās, jo visam ir robežas, bet tad sāka atkal augt. Lieta tāda, ka vīruss visu laiku ir apritē. Ja cilvēkam jau ir augst antivielu daudzums, viņš turpina izslimot bez simptomiem. Kāpēc to saku? Tāpēc, ka tikpat labi tieši tas pats varēja būt noticis ar Lapsas kungu. Kā gan viņš lai zina, ka viņam tās antivielas nav no vīrusa, nevis tās ir no vakcīnas... To nav iespējams ne izmērīt, ne citādi pierādīt... Tieši tāpēc visi tie antivielu pētījumi ir kaķim zem astes, ja vien cilvēks nedzīvo reāli kādā pilnīgi izolētā un no vīrusiem sterilā telpā, kur to visu var izkontrolēt.

23.nov 2021 Atbildēt
Inga

Ir iespējams noteikt, vai antivielas veidojas pēc saskares ar vīrusu, vai pēc vakcinācijas. Lato k-gam nav bijus saskare ar vīrusu, jo antivielas pret vīrusa nukleokapsīdu ir negatīvas. Pēc vakcinācijas veidojas tikai antivielas pret spike proteīnu.

24.nov 2021 Atbildēt
Nina Liana

Ja domā loģiski tad visus dokumentus var viltot, jau sen ir pierādīts, ka dokumentus vilto nevis tauta, bet tie kas to ir ieviesuši lai manipulētu ar tiesībām, ja kādam ārstam lai tu to parādītu ziņu raidījumā, labi maksā viņi būs gatavi darīt visu aiz armijas un valsts aizsega.

23.nov 2021 Atbildēt
Fra

Vakcīnas taču ir dažādas. Slimo jau ar AstraZeneca vakcīnu vakcinētie. Tādēļ jādod pēc tās 3.pote tieši Moderna.

23.nov 2021 Atbildēt
Saulīte Andris

es no purduļainiem simulaniem nebīstos-- mani visādu vīrusu fragmentiņi vakcinē un revakcinē - -- Man nav kovidproblēmas -- mani SARS un c19 nav infekcija -- MANAS ''VĪRUSINFEKCIJAS'' ES GLUŠĪJU KĀ AUDU AUTOIMŪNĀS ALERĢIJAS PRET LIEKĀM IMUNMVIELĀM -- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MAN NAV ''VĪRUSEPIDĒMIJU -- MAN SLIMOŠANAS UN SEVIS ĀRSRĒŠANAS NO ALERĢIJAS PREt IMUNVIELĀM IR SPORĀDISKI GADĪJUMI ----- man nevajag ''augsu antivielu līmemeni --un lai Dievs atpestī no imunuma uz mūžu--nahuj man vajag tīši vairot alerģijas reimaismus supersensibilizāciju ,anafilakšu un autoimūno reakciju riskus --- Esmu profesionālis -- vet .... Ja manā apkārnē vīrusi cirkulē tad tie mani ar mikrodevām revakcinē --ja vīrusu nav --tad nav vajadzīga pārtrenēta imunitāte -- limfocītu atmiņas ir gana -------------------------------------------- PS esmu C19 pārslimojis-- martā -- visudrīzāk septembrī purduļains simulants mani izrevakcinēja -- man drīžak jāglušī alerģiskais stāvoklis ko rada liekās imunvielas nevis kā debīlim tās jāceļ-- man nav laboraorija vajadzīga --savu sāpīgo gaļu es jūtu precīžāk kā laboraorijas --man nav vajadzīgi pusdebili poliiķiši un viņu ABSOLŪI TUMSONĪGIE centieni mani ārstēt un sargāt---

23.nov 2021 Atbildēt
Roberts atbilde Saulīte Andris

Piekrītu!!!

26.nov 2021 Atbildēt

Komentēt