Komentāri: Cilvēkus sadusmo Rīgas domes reklāma krievu valodā

īpaši stulbs

Reklāma krievu valodā sadusmo Rīgas ukraiņus, jebrejus un poļus.

11.nov 2021 Atbildēt
Andrejs

Kā saka, Āža kāja izlien.

11.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Andrjuusha, kas tev, pie vella, ārā lien? Tak nav kam līst, iekšā vieni sūdi.

11.nov 2021 Atbildēt
Rolis Stūrakmens

Manpāt tā ir klaja, NEKAUNĪGA un nelikumīga divu valsts valdas atzīšanas demstrēšana un pretdarbība tautas referenduma (par valsts valdu) rezultātiem.

11.nov 2021 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Valsts amatpersonas kā amatpersonas sabiedrību drīkst uzrunāt valsts valodā! Valsts un pašvaldību iestādes sabiedrību drīkst uzrunāt valsts valodā!

11.nov 2021 Atbildēt
Andris Briedis

Ir stubli bļaustīties par nacionālismu un valdodām, kad valsts drošība un nākotne ir apdraudēta. Ir izveidojusies Latvijā situācija ka ir tie kas sadala valsti vienos un otros. Un šobrīd, šajā situācijā es neredzu citu saprātīgu risinājum kā uzrunāt to otru pusi krieviski. Jau puse latviski runājošo rij samazgas no samazgu spaiņiem un nespēj dzirdēt mediķus. Krievvalodīgo pusē to ir vēl vairāk.

Parasts egosims. Slimos "viņi", slimosim arī mēs. Un būs atkal viss ciet kārtējo reizi.

Tā ka nacis** - aizverieties kaut vienu reizi un tiešām padomājat par Latviju un tās iedzīvotājiem.

11.nov 2021 Atbildēt
Acidum

Ja Staķis latviski pateiktu, ka no nākamās dienas brīvbraukšana, visi saprastu un to izmantotu, bet nevakcinēšanās ir nostāja pret Latvijas valsti, un ne jau valodai ir nozīme, bet raššistu kompleksainai un necieņas pilnai attieksmei pret jebko, kas skar un it kā neuztur viņu intereses. Uzrīkojiet akciju,, Даёшь спутник", un tad noskaidrojiet, cik īsti negrib covid vakcīnu.

11.nov 2021 Atbildēt

Komentēt