Komentāri: Liepājā atkal uzdarbojas kaķu šāvējs; cietis vēl viens dzīvnieks

Jana Neretniece

Kaķi izēd putnu ligzdas, visu piemīž. Tos saimniekus, kuri laiž kaķus ārā, ir jāsoda, bet ielas kaķus jāizķer un jāiemidzina.

27.sep 2021 Atbildēt
Rineta Herman

Dzīvnieki un cilvēki dabā izturas līdzīgi! Arī cilvēki pietaisa apkārtni! Tos varbūt ārā nelaist! 😂 Domā, ko runā meitēn! Normāli cilvēki palīdz dzīvniekiem izdzīvot, nevis šauj kā pretīgi sadisti! 😡

27.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Putni dirš uz galvas, ko nu? Alkaši vispār ne tikai apmīž, bet vēl var pied...t.

27.sep 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Pašu Neretnieci vajadzētu apšaudīt ar gaisa bisi. Jā! Esmu sadistiska, pret tādiem, kuri tā runā un attiecas pret dzīvniekiem. Kaķus pirms pāris gadiem apšaudīja arī Rīgā Matīsa ielas 143 rajonā, tur sašāva kaķeni no mūsu darba vietas un vienai sievietei pavisam nošāva kaķi. Tā toreiz stāstīja vetārsts priekšniecei, kad tā aizveda kaķeni. Latvija pilna ar tādiem izdzimteņiem, tpc, ka gaisenes nav jāreģistrē. Pēc manām domām OBLIGĀTI JĀREĢISTRĒ JEBKURŠ IEROCIS!

27.sep 2021 Atbildēt
V.B.

ar tevi pašu tā vai nevajadzētu?

tavs rotveileirs droši vien katru otro dienu izmūk un sakož cilvēkus regulāri

mēsls esi ne cilvēks

27.sep 2021 Atbildēt
V.B.

vajadzētu noskaidrot vai šī nav tā šāvēja, vai arī viņas izdzimums

27.sep 2021 Atbildēt
Velga Sakne

Domā ar galvu ,ko kaķis tev dara veselus kaķus neviens vetārsts nemidzinās ,cik ļauna esat ,nu jau mincis ārā nevar iziet visus jūs dievs nosodīs par ļauniem vārdiem un darbiem tam kas to dara /

27.sep 2021 Atbildēt
Egons Froms

Vai tu knīpa gribi dzivot starp žurkām un pelēm , bez kaķiem grauzēji pārņems pilsētu savā pārziņā .

28.sep 2021 Atbildēt
Pujene Sārtā

Peles un žurkas jau sen ir pārņēmušas pilsētu, un ne jau tāpēc, ka kaķu būtu maz, bet tāpēc, ka tie kaķi sen vairs neķer ne peles, ne vel jo vairāk žurkas. Neesi redzējis tos skaistos skatus, kur žurkas un kaķi draudzīgi barojas pa miskastēm, jo pārtikas tur pietiek visiem. Un kur vēl visas apdauzītās kaķu vecenes, kas baro gan kaķus, gan pievilina arī žurkas. Kurš paēdis kaķis vēl sevi nopūlēs ar grauzēju ķeršanu? Aiz garlaicības taču vieglāk uzkāpt kādu putnu ligzdiņu izpostīt.

28.sep 2021 Atbildēt
Rita Schmitz

Tā kā cilvēks piedirß un iznīcina dabu,neviena kaķa mīzeļi nestāv klāt.Kas Tu tāda esi,lai izlemtu ko ir jāiemidzina.Sūds Tu esi ,vecen.

28.sep 2021 Atbildēt
Adriana

Šāvējs noteikti ir ar novirzi un bīstams apkārtējiem,ne tikai dzīvniekiem.Parasti visādi slepkavas un psihopāti sāk ar trennēšanos uz dzīvniekiem.

28.sep 2021 Atbildēt

Komentēt