Komentāri: "Ķirurgs draudējis, ka izmetīs zīdaini uz ielas"; māte par notiekošo Bērnu slimnīcā

Sanija Fristika

Es apbrīnoju Latviju... Lai vai cik Te ir skaisti, man ar katru dienu paliek morāli slikti no šādām rīcībām, utt., gribas prom, ja godīgi.

20.aug 2018 Atbildēt
Vēsma Milne

Acīm redzot komentētājam nav bērnu un viņš vai viņa nezina, kā jūtas māte, kuras mazulim notikusi kāda vaina. Vienalga, vai tā ir bruka vai kāda cita vaina. Kārtējā komunikācijas vaina. Vajag māti nomierināt n saprotamā valodā pastāstīt nevis bļaustīties un draudēt. Satraukta māte, uztraucoties par savu bērnu, bieži vien nesakarīgi domā un nepareizi uztver sacīto. It sevišķi, ja medicīnas termini viņai ir sveši.

20.aug 2018 Atbildēt
Anita Skangale

Ļoti apšaubāms raksts, atbilst rubrikai "tautā runā"! Atkal vainīgi un briesmīgi ārsti! Var taču paprasīt cita speciâlista viedokli, paklausīties skaidrojumu. Vieglăk un "efektīgāk" izkliegt "tautai", bez konkrētības un anonīmi.

20.aug 2018 Atbildēt
Tom Coder

Kurš ķirurgs? Uzvārdu studijā!

20.aug 2018 Atbildēt
Mia

Taa buutu vieniigaa slimniica? Ja atteica vienaa, vareeja vest uz citu. Ja atsaka visaas, lai operee par maksu. Ja nevar sagraabstiit naudu maksas operaacijai, tad nevajag vairoties.

22.aug 2018 Atbildēt
Tom Coder

Mia, tā ir vienīgā valsts slimnīca kurā operē zīdaiņus! Tapēc nevajag gvelzt muļķības. Privātās klīnikas piedāvā tikai plānotas operācijas. Tāpēc nevajag gvelzt muļķības! Žēļ, ka Tavi vecāki vairojās, jo ir radījuši kārtejo muļķi, kuram gribās kaut ko uzrakstīt neko nezinot par situāciju. Un gramatiku arī aizmirsa iemācīt.

22.aug 2018 Atbildēt

Komentēt