Komentāri: Tūriste Liepājā saceļ traci, jo autobusa šoferis ar viņu sarunājies latviski

Lentenis

Vate ir vate gan Lietuvā, gan Latvijā.

16.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šamējam kroplim-kangaram Mārim Ārbergam jau neesot olu, jo mīzals ir transpersona. Tāpēc jau absolūti nevainīgajam šoferim ir izteikts disciplinārsods.

16.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nav ""nevainīga šofera"" !!! -- morāls kroplis --ksenofobs ....

... debils valstsvalodīgais nacionālists - morāli kropls no valsts jedziena atvasināts lops--latvāņu pidra kautkāda nevis labs latvietis. --tumsoņa, mazizglītots --rusofobs -- stulbs,netaisns, iedomīgs ..

17.aug 2018 Atbildēt
Guna Linnuste atbilde Dzēsts lietotājs

Kurs te tagad tiek apriets….varbut jums pasam vajadzetu izvertet vardu krajumu….nevis izliet samazgas...

17.aug 2018 Atbildēt
Arnis Zitāns atbilde Dzēsts lietotājs

Tu pats esi, taviem vārdiem runājot, debils un morāls kroplis! Aizbrauc uz Franciju, Spāniju vai kaut uz Vāciju, tur pat angliski parasts autobusa šoferis ne bū ne bē nesaprot, kur nu vēl krieviski. Un kuri tad ir morālāki kropļi visu mūžu no dzīvojot Latvijā vai Lietuvā, vai kur citur un neiemācīties mītnes zemes valodu? Tikai tādi šovinisti kā tā tūriste!

18.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Guna Linnuste

Lai priecājas ka tikai apriets tiek --pietiekami pats nevietā rējis valstsvalodā --- lai priecājas ka izdauzītu purnu turpat uz vietas nedabūja ...- 'MANAS ""SAMAZGAS'' IR VĒL PAR LIELU GODS TĀDAM-- vēl man-labam latvietim vārduis mācīs lietot kautkāda tibla -- no kautkada igauņu bastarda tavs uzvārds un kroplā doma izteikta sterili piekladīgā valodā -- TIBLA !! NEUZDRĪKSTIES SEVI PAR LATVIETI IEDOMĀTIES !! ... un tas lops busiņā arī nav latvietis --

ŠOFERIS SODU UN SMADZENU iegrozīšanu VIETĀ NESAŅĒMA PAR LATVIEŠU VALODU VAI LIETUVIEŠU VALODU -- PAT NE PAR VARBŪTĒJU KRIEVU VALODAS NEPRAŠANU -- SODS UN SMADZEŅU IEGROŽĪŠANA IZEJOT PAPILDUS INSTRUKTAŽU TIKAI UN VIENĪGOI TĀPĒC KA IZRĀDĪJA ABSOLŪTU NECIEŅU PRET CILVĒKU UN PASAŽIERI KAS RUNĀJA KRIEVISKI --- VIŅŠ JAUTĀJUMU SAPRATA =-- BET TĪŠI SĀKA DIRSTIES AR ''VALSTSVALODU'' -- SĀKUMA LATVISKI, TAD LIETUVISKKI --CIK VAR SAPRAST VĒL ŽESTU /KERMEŅĀ VALODĀ izrādīja nicinajumu cittautietim (( UN ARĪ Viņa APRTATA --iespējams ka bija no

ts krievžīdiem--(( Dieva izredzētie sakrustoti ar tiem kas Dievu nes sevī Berdjajeva atziņa )) Busiņa ŠOFERIS nav ''valstsvalodas inspektors"" =-- viņs ir vnk ""KALPOJOŠS GARS"" KURAM DARBA PIRENĀKUMOS NAV PIST SMADZENES PASAŽIERIEM AR KAUTKĀDU VALSTISKU FIGŅU - ''ATSAUKŠANĀS UZ ''VALSTSVALODU''LIETUVĀ VAI LATVIJA NAV VIŅAM INDULGENCE -- ""VALSTSVALODA""nav vīges lapa ar ko savu GLUKAINĀ CILVĒKA kailumu piesegt -- debils nacionālists savu falšo nacionālismu nepareizā vietā un veidā nodemonstrēja un uzrāvās uz sevi cienošu cilvēku ... Krievžīdi ((Dieva izredzētās tautas krustojums (garīgs hibrīds) ar tautu kas Dievu nes sevi ļotoi labi atpazīst kas cilvēcīgs un kas lopisks

19.aug 2018 Atbildēt
Juris Īlenans

Interesanti -par ko sods,vai taa.sieviete arii Vaacijaa prasiis runaat krieviski?

16.aug 2018 Atbildēt
Aivars

Tieši tā! Šoferim sods jāapstrīd tiesā un jāpieprasa prāva morālā kompensācija. Gribētos redzēt, uz kāda likuma pamata viņam tiek likts sarunāties svešvalodā, bet par tām kliegšanām un okupantiem... Pats reiz biju līdzīgā situācijā, rakstīju paskaidrojumu un zinu, kādi ,,anderseni" ir vateņi.

17.aug 2018 Atbildēt
Viktors Majauškis

Tiešām, par ko sods? Valsts valoda ir latviešu, šoferim nav obligāti jāprot šī svešvaloda. Domāju, ir pamats apstrīdēt soda piemērošanu.

16.aug 2018 Atbildēt
Ralfieboy AtAccor

Tiešām, par ko tas sods??? Vai nu sods ir nepamatots un pārsūdzams vai arī rakstā trūkst svarīga informācija. P.S. Nekur citur neviens krievu priekšā īpaši nelokās, kāpēc lai to darītu Latvijā!?!

17.aug 2018 Atbildēt
Jānis Rubīns

PILNĪGI PIEKRĪTU KOMENTĀRIEM par šīs "TŪRISTES" nekaunību! Pats esmu KRIEVS, bet latviešu valodu iemācijos jau pirmajā klasē! Un, apbrīnoju VISUS TOS, kuri vēl soda LATVIEŠUS, tas ir savējos, ja NERUNĀ KRIEVU VAODĀ ar uz pusi un vairāk jaunākiem par mani, kuriem Baltijas valstu jeb citas valsts, ja tajā dzimis, valoda , manuprāt, IR JĀZINA PERFEKTI! UN N E T I C U, ka viņa bija krieviete!!!!!

16.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Ivanovs

tas jau nav turist bet gan pidaras mergle suda gabals atbrauksu uz Lv VEL GRIB LAIJ RUNA KA PILSONI VOT ZANUDAIJ VAJADZEJA ZOBUS IZDAUZIT TADA STERVA

16.aug 2018 Atbildēt
Jānis Ivanovskis

tāda šovinistiska plukata apkauno parasto - normālo krievu

16.aug 2018 Atbildēt
Arnis Sirmanis

vot tev pridurka pilnā augumā,vajadzēja ar pamuļķi esperanto laikam sarunaties,krievi,davai metiet slinkumu un iedomibu pie malas,un mācaties valsts valodu maķ vašu ,kurā jūs jau huijs viņu zina, cik katrs gadu desmitus dzīvojat

16.aug 2018 Atbildēt
Jelena

Šoferi sodīja nepamatoti! Viņš atbildēja valsts valodā.

16.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

...tā arī ir tā debilā valstsvalodīgā lopa vaina ..... Valstsvalodas nav !!!

... ir debili ļaudis kuru debiluma dēļ labi latvieši viņiem darbam valsts iestādēs nākuši ļoti pretim -- viņiem ir dota ''nabagu un stulbeņu ""privilēģija""

valsts darbā lietot vienu vienīgu un ļoti mazvērtīgu ''aborigēnu valodu "" .. KĀ VALSTSVALODU

...pat aptrakušiem valstsvalodīgiem lopiem nav dotas tiesības pist smadzenes vgisoiem normāli komunicējošajiem cilcvēkiem dēļ tā ka ir tik debili (( -prot tikai ""valstsvalodu""))

17.aug 2018 Atbildēt
Maija

bet vins tacu atbildēja arī lietuviski. Tad par ko sods?

16.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nevienqam nav pienākums prast latviski vai lietuviski --nevienam NAV PIENĀKUMA KOMUNICĒT AR VALSTI ===;...

... UN UZVEMT CITĀ VALODA RUNĀJOŠAJAM CIOLVĒKAM --TAS IR LOPISKUMS NEVIS VALSTISKUMS -- TAS IR DEBILUMS NEVIS LATVISKUMS ....

smirdīgajām ''NACIONĀLAJĀM VALSTĪM "" IR PIENĀKUMS PIE CILVĒKIEM VĒRSTIES VIŅIEM SAPROTAMĀ VALODĀ ...

VAI TIEŠAM TIK GRŪTI ELEMENTĀRAS LIETAS DEBILAJIEM NACIONĀLISTIEM SAPRAST ???

18.aug 2018 Atbildēt
Laima Laimiņa atbilde Dzēsts lietotājs

Pieveries tu vienreiz, tavā suņu valodā tapat neviens te neries, lai kā tev lopulopam to gribētos. Piever žaunas un marš strādāt. Gav- gav,- cerams, ka saprati labāk.

20.aug 2018 Atbildēt
Iveta Tetere

Sviests.... a ukrainiski arī vadītšjiem.jāprot runāt, kaut dzīvo, strādā Latvijā.

16.aug 2018 Atbildēt
Biruta Smelēna

Iespéjams, ka sodítáju banda no tás pashas sugas…...diemél….

16.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šamējam kroplim-kangaram Mārim Ārbergam jau neesot olu, jo mīzals ir transpersona. Tāpēc jau absolūti nevainīgajam šoferim ir izteikts disciplinārsods.

16.aug 2018 Atbildēt
Aivars Znotins

Uz kāda pamata Liepājas Autobusu Parka vadība ir piemērojusi autobusa šoferim disciplinārsodu? Vai tad par autobusa šoferi nepieņem darbā bez krievu valodas zināšanām??? Ja tā,tad vai tas ir LIKUMĪGI? Latvijā valsts valoda ir latviešu! Vai arī jebkurā citā Eiropas Savienības valstī var darba devējs pieprasīt pārvaldīt krievu valodu?

17.aug 2018 Atbildēt
Ozols Uldonis

lietuviete nemak lietuviski hahahaha

17.aug 2018 Atbildēt
jautajums

Ļoti nesaprātīga personālpolitika-ļaut apmelot savus darbiniekus jebkuram nekauņam.

Bet tas nu parāda īpašnieku vērtības...kurš mums tur īpašniekos Andris (znota) un Ainārs (dēliņš)...ko nu tur brīnīties...

17.aug 2018 Atbildēt
Aivis Elvis Berzins

Vācijā šoferi pat angliski nerunā kur nu vēl krieviski gribi

17.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Disciplinaarsods par ko? Cik shoferim valodas jaazin? Vai alga atbilstosha valodu prasmeem? Tad briinas kaapeec shoferu truukst, izdeviigaak par tulku straadaat vai kkur aarzemees par adekvaatu algu.

17.aug 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Starpcitu kad Es straadaaju LV biezhi ar krievvalodigajiem bij konflikti, ne sazinas del bet kkaadu vinu pashu kasjaku deel, piemeram... dabuja pa galvu ar shlabaumu, jo gaaja tur kur paarvietojas auto, pec klienta sudzibas un maniem paskaidrojumiem boss teica, pareizi dariju ka pasuutiju di... st galvaa sistu klientu

17.aug 2018 Atbildēt
MArina Juzova

Jāsoda ļoti daudzus Liepājas šoferus, kuri izbrauc no Liepājas vai Rīgas 13 minūtes pēc attiešanas laika! Kad aizrādīju Liepājas šoferim, kāpēc man ar biļeti jāgaida iekāpšana, kamēr viņš vāciešiem biļetes pārdod, atbildēja nedrīkst aizrādīt. Okupantiem?

17.aug 2018 Atbildēt
Aivars Strujēvičs

Protams ka mudakam vajadzēja atrast galējo , lai piesegtu savu dirsu...kāpēc tad neapvainot godīgu un kārtīgu cilvēku ?Ne vienā citā valstī ar viņu nerunātu savādāk , kā valsts valodā , laiks to ir saprast māri ārberg , un pārstāt vainot kārtīgus cilvēkus...Bet arī Liepājā netrūkst jurkāna līdzskrējēju.

17.aug 2018 Atbildēt
Edmunds Kance

Šo gadījumu tā nedrīkst atstāt! Es sūdzēšos savukārt par Liepājas autobusu parku Satiksmes Ministrijai, prasot visu reisu apturēšanu, kamēr nevainīgs latvietis no soda netiks atbrīvots. Jāpārtrauc Latvijas okupāciju!

17.aug 2018 Atbildēt

Komentēt