Komentāri: No bezdibeņa līdz jaunai dzīvei; krasi mainās kādas rīdzinieces dzīve

Jelena

Tas ir traģiski, ka cilvēki, kuri GRIB strādāt ir "sociālā dienesta normatīviem neatbilstoši"......

Prieks par šo pozitīvo gadījumu! :)

Cik vēl cilvēki no strādāt gribošiem un varošiem tiks novesti līdz strādāt nespējīgiem vai strādāt negribošiem, lai ierēdņi beidzot saprastu, ka jāpalīdz ir SAVLAICĪGI, nevis tad, kad vairs nav kam palīdzēt......

18.jūl 2018 Atbildēt
Dzintra Persidska

Jauki, ka manai vārda māsai palīdzēja, kaut gan es to nevaru teikt par savu dzīvi, kaut gan ļoti līdzīgs liktenis. Vienīgi man ir neliels miteklis no Rīgas pašvaldības, toties esmu pensionāre / 2.gr.invalīde, lūdzos visām RD vadošiem darbiniekiem palīdzēt ar papildus platību,kura atrodas aiz mana mitekļa sienas, jo mani māc sāpes bez palīglīdzekļiem, Dzīvokļu pārvalde atsakās palīdzēt un tos 23.kv.m. kuri stāv neapdzītas 10.g. un pieder RD šodien tiek nodotas uz izsoli par 17500.euro, tur nav ne krāsns, ne tualetes, ne gāzes, ne elektrības, toties kāda summa graustā.

Mans miteklis arī pieder RD, to par saviem līdzekļiem, kad vēl strādāju izveidoju par īstu ļeļļu namiņu, ja nebūtu invalīde varētu dzīvot normāli, bet par cik man ir smagi kustību traucējumi, pēc insulta nepieciešama lielāka platība. Kurš varētu man palīdzēt? Lūgtu dieviņu viņa veselībai un ilgam mūžam! Varbūt kāds var man palīdzēt?

18.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt