Komentāri: Autobusa šofera dēļ ģimenes brauciens uz Tērveti izvēršas murgā

Elvijs Lasis

Pasažierim arī ir atbildība sekot maršrutam. Ja nav skaidri zināms, kur tieši sanāks izkāpt, var taču pirms tam pajautāt šoferim, cik vēl tālu vai (kā ir gadījies, braucot pilnīgi nezināmā maršrutā ciemos pie radiem) palūgt paziņot, ka tūlīt būs konkrētā pietura. No galvas atcerēties visus biļešu pircējus nav vadītāja pienākums. Un apstāties pieturā, ja nav neviena iekāpēja/izkāpēja arīdzan nē.

14.jūl 2018 Atbildēt
Ilona Anita Liepiņa

Diemžēl ,ne visi darba darītāji jūtas atbildīgi par savu darbu. Un cilvēkam jāvaino sevi ,ja sanāk kā sanāk....Jāprasa jau ātrāk un nevajag kautrēties ,vai būt princim ,kuru palūgs izkāpt....

14.jūl 2018 Atbildēt
Marga Diteriha

Murgs ir pats braucējs nevis šoferis. Katram pašam jāskatās kur izkāpt, ja nezina tad jāvēršas pie zinošākiem pasažieriem vai arī iepriekš jāpabrīdina šoferis. Šoferis nav mamma, kas pieskatīs katru pasažieri, tā ātri grāvī iestūrēs.Bezatbildība no ģimenes pieaugušo puses.

14.jūl 2018 Atbildēt
Эгон Волк

Redakcija!!! Kāpēc bildē Galss buss autobuss?! Ar Jelgavu un Tērveti tam kantorim gan nav nekada sakara!

14.jūl 2018 Atbildēt
Mairita Brīvmane

Kaut kāds murgs! Vai tiešām mums nav vairāk svarīgāku jautājumu,kurus sabiedriskie mēdiji palīdzētu risināt?Normāli būtu ,ja pasažieris nezin,kur izkāpt,palūgtu brīdināt šoferīti par nepieciešamo pieturvietu.Vai tad šoferītim jāzin,kur katram pasažierim jāizkāpj? Varbūt jāierosina pārvadātājam,lai šoferīši apjautājas katram pasažierim ,vai viņš zin pie kā brauc un kur viņš dzīvo!!!Man šķiet,ka drīz paši sēdīsimies autobusos pie stūres,neizturēs to visu šoferīši....Vai nu mācīsimies ķīniešu vadodu...

14.jūl 2018 Atbildēt
Mareks Ķūsis

Pašam braucējam ir jāuzņemās atbildība šoferis nav nekāda aukle!!!

14.jūl 2018 Atbildēt
lol

esmu izbaudijis tadus soferus ari, autobuss prioritate

14.jūl 2018 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Izskatās, ka pats braucējs salietojies ko aizliegtu!

"ģimene izvēlējās braukt caur Jelgavu"

"Jelgavas autoostā iekāpām autobusā"

"pajautāju, kur viņš apstāsies, viņš atbildēja Jelgavā"

AUTOBUSS NO JELGAVAS UZ JELGAVU CAUR JELGAVU??!!

15.jūl 2018 Atbildēt
Sergejs Auliciems

Ja es ikāpjot atobusā nopirku biļeti līdz konkrētajam punktam, ted šoferim ir jaaptur, un jāizlaiž, es pasžieru vitā liktu viņam braukt atpakaļ, ja nē, tad elgavas autobusu parks maksātu man par savu stulbo šoferīšu dēļ sodu!!

15.jūl 2018 Atbildēt
vineta

Izskatās gan, ka braucēji ir pilsētnieki, kuri ir braukuši tikai ar tādu transportu, kas katrā pieturā apstājas un attaisa durvis, neatkarīgi no tā, vai pieturā kāds ir, vai nē.

Starppilsētu autobusos katrs pats par sevi atbild pats, laikus dodas uz autobusa priekšgalu un dod šoferim ziņu, ka vēlēsies izkāpt. Līdzīgi kā tagad Rīgas sabiedriskajā transportā - ja vēlies izkāpt, nospied pogu un tikai tad transports apstāsies attiecīgajā pieturā un atvērs durvis (ja vien pieturā negaida cilvēki).

Atsevišķās pieturās garajos maršrutos autobusi stāv kādas minūtes - bet tā nav šofera iegriba, bet gan maršrutā ieplānots.

Acīmredzot konkrētie braucēji pa ceļam tā arī nebija piefiksējuši, kā rīkojas citi pasažieri, lai izkāptu vajadzīgajā pieturā. Nu ko - katra skola kaut ko maksā.

Ir visai smieklīgi pieprasīt, lai šoferis brauktu atpakaļ, ja pasažieris nav laikus izkāpis - arī pilsētu sabedriskie transporti neko tādu nenodrošina. Pasažierim ir pašam jāparūpējas, lai viņš izkāptu tur, kur ir jāizkāpj, nevis ar ieslēgtu navigāciju telefonā jābrauc garām savai pieturai.

16.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt