Komentāri: Sokolovs par Līgo svētkiem: Tas, ko redzu, mani biedē

Daina Sausā

Jā. Man arī piedzeršanās nepatīk, galu galā ir jāmācās baudīt vakaru, draugus, dabu savādāk.

26.jun 2018 Atbildēt
Aldis Eglitis

Diemžēl nākas simtprocentīgi piekrist - Jāņi ir pārvērsti par nodzeršanās svētkiem, tāpat kā Ziemassvētki par dāvanu šturmēšanas maratonu. Svētku sajūtas tajā visā sen vairs nav. Marketings dara savu.

26.jun 2018 Atbildēt
Liene Podniece

Piekrītu 100%!!!!!!!

26.jun 2018 Atbildēt
Drons Reksis

Nav tik traki,ir daudz tagad kompānijas,kur galds ar ēdieniem+dzeramajiem,bet nav kas dzertu un ēstu ..saglabā mērenību un skaidru prātu+zin,ka būs jāpūš trubiņā..)))

26.jun 2018 Atbildēt
Dzintra Ziemele

Mazdrusciņ piekrītu...bet vajag doties ar jauku draugu pulciņu uz laukiem pie dabas, kur Līgo, Jāņus pa īstam svin!

26.jun 2018 Atbildēt
Lilita Malvesa

Tik tiešām puiekrītu viņa teiktajam. Tiešām visur alus un alus. Galvenais ir kopā būšana un saules sagaidīšana, nevis pļumpēt alu. Un senos laikos bija kvass. Sievietes alu vispār nedzēra. Tagad tik tiešām no malas skatoties ir nodzeršanās svētki. Vajag aizliegt to alus reklāmu.

26.jun 2018 Atbildēt
Skaidrīte Čerņevska

ne jau reklāmā vaina, bet pašā cilvēkā

26.jun 2018 Atbildēt
Skaidrīte Čerņevska

es domāju, ka visi svētki pārvērsti par ēšanas un dzeršanas turnīru (z/s, jaunais gads utt.), ir pazudusi svētkiem jēga kā arī cilvēkiem pašiem par savu dzīvi

26.jun 2018 Atbildēt
Horhe

Ieviest sauso likumu un aizliegt ari cukuru , maizi un tabaku !!!!

27.jun 2018 Atbildēt
Leonardo

Viena no cilvēku lielākajām kļūdām ir raizēties par lietām par kurām nemaz nevajadzētu raizēties, un savukārt neraizēties par ko noteikti vajadzētu raizēties. Alkoholisms ir problēma, bet nevajag pārspīlēt un vaimanāt par alu Līgo svētkos.

Šis ir tieši tas gadījums.

ALEKSANDRS SOKOLOVS, KURŠ TIK ĻOTI UZTRAUCAS PAR ALUS LIETOŠANU LĪGO SVĒTKOS, ABSOLŪTI NEUZTRAUCAS PAR SAVU PIEDAUZĪGO DZĪVES VEIDU SEKSUĀLAJĀ JOMĀ - PUBLISKA LEPOŠANĀS AR NESKAITĀMIEM SEKSUĀLAJIEM KONTAKTIEM, PIEDAUZĪGĀ, VULGĀRĀ UN FRIVOLĀ UZVEDĪBA, KAS SEN JAU SNIEDZAS PĀRI JABKURAI DEGRADĀCIJAS ROBEŽAI.

Par to noteikti ir vairāk jāuztraucas mūžības priekša....

27.jun 2018 Atbildēt
Vitauts Barakausks

Labāk būt dzērājam, nekā seksuāli aktīvam cilvēkam ?!!! - To var izdomāt tikai piedzēries cilvēks. :))

28.jun 2018 Atbildēt
Daiga

..tas ir 50 gadu garš pagātnes mantojums, man arī nepatīk šitā nodzeršanās, tāpēc izvēlos kompāniju ar ko svinēt, kas ciena tradīcijas!

27.jun 2018 Atbildēt
Haros

Kas nelieto alkoholu, skaidrs, ka paranoja, kā vēl var izpausties nevesala cilvēka rīcība, ja vien neesi slims. Vesels cilvēks iedzer un no rīta vairs nedzer.;)

27.jun 2018 Atbildēt
Jolanta Veselova

Pilnīgi piekr'tu. Man arI riebj šie nodzeršanās svētki. Centīšos nākošgad aizbraukt kādā ceļojumā uz šiem svētkiem

27.jun 2018 Atbildēt
Cciks Ccaks

Iedzer glāzi alus vasarā ir slikti, bet piedalīties neskaitāmās orģijās ir labi. Tā laikam šķiet pekstiņu izdomātājam Aleksandram Sokolovam.

27.jun 2018 Atbildēt
EVALDS

Tev taisnība,Sokolov,par pārmērīgo šmigas lietošanu šajos svētkos.Bet ir vēl kāda bezjēdība.Pamazām sarodas arī tādi nejēgas,kas sadzeras,un sajauc Līgo ar Jaungada nakti.Bliež raķetes,un bļauj '"urrāāā'".Kā Tu domā,kas tie varētu būt?

27.jun 2018 Atbildēt
Zita Zača

Turklāt lielai daļai latviešu "griežas ausīs" Līgo dziesmas. To es novēroju arī ne pirmo gadu. Tāpēc arī konkrēta radio stacija neraidīja Līgo dziesmas, jo acīmredzot ir ļoti daudz klausītāju, kuri pret tām iebilst. Tradīcijas ir atmirušas, kaut kas jāliek to vietā. Tad nu - alkohols. Degradācija iet savu ceļu.

28.jun 2018 Atbildēt

Komentēt