Komentāri: Pavārs par darbu Latvijā: Nevienam neieteiktu atvērt šeit savu restorānu

Ivars Bērzups

Un Valteram es šoreiz piekritīšu.Man pašam kādreiz(12 gadi atpakaļ) bija kafe Latvijā kādas maģistrāles malā,deva man pastrādāt nepilnu gadu,kad sākās dažādas ķibeles ar PVD un policiju,jo redz kādam maisījos pa kājām un netālajā citā kafe tās lietas nevedās tik labi,kā man,kad nesadarbojos ar šiem dienestiem,vienā naktī mana kafe tika nodedzināta.Pierādījumu trūkumu dēļ krimināllietu izbeidza.Tā lūk sviežas mūsu valstī.

23.jun 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Man ar restoranu biznesu sakara nekaada, bet arii par to esmu domaajis.... kur restoraani iegaadaajas izejvielas ja to kvalitatiivaa veidaa vnk nav iespejams iegaadaaties. Viss kas industriali ir pieejams t.I. dazhaadi izstraadaajumi, par galu nerunaasim, tur vispaar ja saak domaat tad briesmu lietas atklaajas, par olam piekriitu... un par visu paareejo... Es zinu cilvekus kas straadaa vietaas kur notiek da jebkaada razhoshana.... tur ar taadaam kiimijaam straadaa ka ieelpojot kaadu no taam var pie dieviem aiziet, tai pat laikaa valdiiba tiek izplatiita propaganda par LV naturaalajiem produktiem, kuri tad tie buutu? Mazaam saimnieciibaam, kas reaali var piedaavaat naturaalus produktus, reali nav iespeejams uzsakt kkaadu biznesinju, jo nodoklu sisteema shos vnk noeediis, respektiivi paliekam pie industriaalajiem produktiem, kas izraisa veezhus, alergijas un dazhaadas saslimshanas, musu valdiiba atbalsta tikai shos industriaalos krapniekus un visu naturaalo saimnieciibu padara par nerentablu un kriminaalu.

23.jun 2018 Atbildēt
Andris Diržis

Tikai nevajag ļaļa... olas viņi paši dēj , vai ne ? Tas pats olu pulvers ....piena pulvers , sūdu tauki .. cenas vienādas !Picas pašizmaksa -2,6 eiro -15 un cik pie galda ? Hren ko nodokļos maksā , tāpat kā RD deputāta veceni kad pie pakaļas paņēma . VĒLĒŠANAS NĀK ?

23.jun 2018 Atbildēt
Andris Diržis

P.S.2,6-3,00 eiro

23.jun 2018 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Pieļauju, ka tas viss ir neierasti garšīgi. kādēļ jūs domājat, ka jūsu kuņģis to novērtēs? Tam taču ir gluži vienalga, kur un kā uzņemt barības vielas.

24.jun 2018 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

restorānus Tūdalijā nevajag, tualetes gan. Ēst lāga neprotam, toties dirst gan.

24.jun 2018 Atbildēt

Komentēt