Komentāri: "Kāda velna pēc!?" Sieviete neizpratnē par bankas pieprasīto informāciju

Gunta Klivere

Tādos gadījumos vajag pajautāt pretī, kādiem tieši nolūkiem banka ievāc informāciju, vai apzinās, ka šī informācija ir jāapstrādā saskaņā ar Privātpersonu datu aizsardzības likumu, un vēl jāpaprasa rakstiskas garantijas, ka banka nepieļaus informācijas noplūdi. Vispār afigeļi...ja latvieši nebūtu tādi bremzes, varētu vienoties par šādu banku boikotu.

18.jun 2018 Atbildēt
Jānis Ivanovskis

apmeklējiet tikai tās bankas kuras visu dara inkognito un gan var nākties pēcāk nožēlot

18.jun 2018 Atbildēt
Dzintra Berzina

Tie nu nemaz nav sikumi! Varbut ir vajadziba zinät, ka ja gadijumä naudina kautkur "izcabes" no konta, vai bus käds kas par to intresesies vai visi gali bus udeni

19.jun 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Tam nekaada sakara nav, piemeram darba deveji prasa to pashu info un arii religisko piederiibu... nekad nesmu sapratis priekshkam, jo tas neko nemaina. Darbinieka vertibu nosaka darbinieka rakstura iipashiibas nevis statuss, religiskaa piederiiba, bernu esamiiba utml. Shii info tiek ievaakta nepamatoti, respektiivi citiem merkiem. Un kkaadu neparedzetu gadijumu deel ir janoraada kontaktpersona, tas ir pavisam kas cits un ar to pilniibaa pietiek.

19.jun 2018 Atbildēt
mēness

Man arī Swedbanka prasīja. Atteicos sniegt privātu informāciju. Tāpat pieprasīju izdzēst ķekšus viņu anketā, ka es it kā piekrītu saņemt no viņiem komerciālus piedāvājumus un tamlīdzīgu spamu. Nekam tādam es nebiju piekritis, ko viņi tur bez manas ziņas ieķeksēja. Tā privātā informācija ir paredzēta, lai pielāgotu reklāmas, ko viņi sūta visiem, kuri nepieprasīja izņemt viņu ķekšus. Spameru banka. Pēc manas atteikšanās sniegt privātu informāciju un saņemt viņu reklāmas man neradās nekādi šķēršļi atvērt kontu. Swedbank vienkārši savus klientus cenšas izmantot, cik vien var.

19.jun 2018 Atbildēt
Ralfs Berzs

kropļi tai Swedbankā sēž, lai bāž degunus viens otram anusā

20.jun 2018 Atbildēt

Komentēt