Komentāri: Pazemojums slimnīcā! Ārsts Rīgā draud pacientei ar naudas sodu

Alvils

Cik tas viss ir tipiski. Strādājot savā ikdienas darbā ar šādu situāciju nākas saskarties vai ikdienu. Klients uzskata, ka pilnīgi visi viņam ir parādā kaut ko. Jau par to vien ka viņš ir ieradies pakalpojuma sniegšanas vietā.Pie tam pašam nav jāzin un jāsaprot pilnīgi itnekas, bet saņemt gribas pakalpojumu, ideālu attieksmi, un ātri pie tam visa vajadzīgā informācija ir jānolasa no klienta acīm jo dažkārt visnevainīgākais precizējošais jautājums izsauc veselu gūzmu negāciju. Un it īpaši tas, kā prakse rāda, notiek pavecāku klientu gadījumā. Ir saprotams, ka dažāda veida agresīviem/negatīviem izteicienuem/rīcību cilvēks maskē savu nezināšanu, nevarēšanu, bet vienmēr jau ir spēkā vecais labais- ko sēsi, to pļausi. Par šeit aprakstīto gadījumu domāju,ka gan jau nu it kā abižotā sieviete nemaz tik nevainīga patieībā nav. Pēc aprakstītā abu pušu rīcība izskatās galēji neloģiska un neadekvāta. Pilnīgi skaidri ir jūtams, ka nav atainots viss konfliktā iesaistīto teiktais un darītais. Iemesls jau ir banāli vienkāršs -Bez tabu veidotāji jau tur klāt nestāvēja un tapēc var atainot tikai pašu konflikta dalībnieku teikto un attieksmi. Bet kurš gan stāstīs par sevi kaut ko sliktu un negatīvu. Nu un gan jau sižeta asumiņam ar šo to var pasniegt bikiņ tā vai citādi. Lai nu kā tur nebūtu, bet aprakstītais konflikts izskatās neloģisks un neadekvāts. Toties ļoti labi spēlē uz cilvēku jūtām un šādā kontekstā ir kā radīts skatītāju/klausītāju piesaistei.Bet to jau laikam arī vajag jebkura raidījuma veidotājiem.

15.jun 2018 Atbildēt
Vita Avotiņa

Alvilam, acīmredzot, nav gadījies saskarties ar mūsu "ārstu" "jauko" attieskmi, tāpēc spriedelē... Man gan nesen pašai nācies piedzīvot neadekvāti rupju izturēšanos pie dežūrējošā acu ārsta. Tas notika dienā, rindas nebija, vienārši ārsteles jaukundzītei bija apnicis pieņemt visādus muļķa ļautiņus, kas paši sev neprotās palīdzēt, bet velkās uz kabinetu traucēt viņai pēcpusdienas atpūtu. Ārsta profesija ir īpaša un ja nav mīlestības pret cilvēkiem un patiesas vēlmes viņiem palīdzēt, bet tikai gribēšana lielo piķi saņemt, tad būtu jāizvēlas cita rūpala...

16.jun 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Un kā Tu savā darbā izturies pret padotajiem, klientiem vai kā savādāk, ja strādā citā, nenosauktā jomā ? Neesi šerpā mātīte ? Labā feja - samariete ? Bull shit, un nepazemo ārsta profesiju !!!

17.jun 2018 Atbildēt

Komentēt