Komentāri: Purvciemā nežēlīgi pārmāca kādu "parkošanās karali"

Kaspars Namsons

Nu noparkojas... kaapeec jaabojaa iipashums? Noparkoties neatlautaa vietaa ir administratiivs paarkaapums... bet sveshas mantas bojashana - kriminaallieta... bet ko tur brinities lielaakaa dala cilveeku ir psihiski nestabili...

3.jan 2018 Atbildēt
Sandis Dejus

Es to nesauktu par psihisku kaiti. Iespejams ka auto ipasnieks taa dara regulari. Iespejams ka ir ieprieks izteikti bridinajumi. Ja taa, tad pilnigi atbalstu auto bojasanu. Abpuseja cieņa ir visslabakais. Ja kads nesaprot tad ari abpuseja necieņa ir risinajums.

3.jan 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons atbilde Sandis Dejus

Priekshkam pashvaldibas policija? Tad tev ar nekas nebuutu pret ja kaads izdomaatu tev redeli paretinaat par to ka neesi iipashi gudrs? Tas buutu taspats...

4.jan 2018 Atbildēt
Matt Howlett

Ne tik skarbi, bet pats esmu cietis no šiem "pārmācītājiem" vienīgi man auto stāveja absolūti normālā vietā, tik acīm redzot kādam vainu viņa vietu aizņēmu vai neprot izbraukt no garāžas (pat izsauktā policijas ekipāža atzina, ka vietas pietiekoši un auto stāv pilnībā normāli). Šo nekādi nevar atbalsīt, domā, ka kāds pārkāpj kaut ko? tad beidz tēlot soģi un izsauc policiju.

3.jan 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Man skaadeejushi auto nav bet arii draudeja gan apskaadeet, gan policiju izsaukt jo itkaa aizneemis kaada vietu, bet pagalmaa staavvietas nebija ne saziimeetas nedz numureetas, tatad, parkojas kur briivs... cilveki vnk ir psihiski slimi, tad nu taisa fokusus.

4.jan 2018 Atbildēt

Komentēt