Komentāri: Liepājniece atklāti par "ātro kredītu" jūgu: Domāju, ka sakasīšu naudu un atdošu

Ingrīda Grīnmane

Kā var aizmirst to, ka ir paņemts KREDĪTS. Par tusiņiem un ballītēm gan neaizmirsti. Ja jau studē Rīgā, tad jau ar atmiņu vajadzētu būt kārtībā. Ja nav, tad telefonu, planšetdatoru lieto, ieprogrammē atgādinājumu. Un nevajag vainot citus, ja pašai nav atbildības sajūta. Naudas lietas paliek naudas lietas. VAJAG DOMĀT, NE VISS BALLĒTIES, ja nepietiek līdzekļu.

2.jan 2018 Atbildēt
Ilga Grinberga

Ir jau saprotams,tikai 19 gadi un ir veleshanas tuseties,bet to pirms.kreditu vareja palidzet atmaksat draugiem un pec tam katram draugam atdot paradu.Ka aizmirst par kreditu tas ir atbildibas trukums,tas tik tiesham ir nesaprotami.Tas ir izdarits,kreditu ir jaatmaksaa un cerams ka taa ir pieredze turpmakai dzivei.

2.jan 2018 Atbildēt
Ronalds

Aizmirsa :d :d nu i dumīte

2.jan 2018 Atbildēt
Edgars Stals

Kas tas par skribelējumu???

Totālā bezatbildība, saistību nepildīšana un amorāls dzīves veids tiek pasniegta, kā norma...ak tu nabadziņš,mēs jūtam tev līdzi, bet kredītdevējs, kā vienmēr ļaunais bubulis.

Katram ir jāizvērtē savu saistību izpilde. Neaizņemies, ja nespēj vai negribi atdot. Punkts.

2.jan 2018 Atbildēt
Jānis Kušners

Šobrīd ir ļoti daudz kredītu salīdzināšanas lapas, kuras palīdzēs izvēlēties tīkamāko kreditoru, kas, savukārt, palīdzēs izlīst no sitācijas, kad paņemti pārāk daudz kredīt, vai nespējat tos atmaksāt savlaicīgi www.apvienotkreditus.lv/

19.dec 2018 Atbildēt

Komentēt