Un kad rosols vairs negaršo kā rosols, no tā var atteikties pavisam.Varbūt labāk ir nepiedzimt, tad arī jāmirst nebūs!
Sūdus pievienot viņi gadījumā arī neiesaka? Tad ar garantiju nebūs vēlēšanās ēst! :D
Rakstā aprakstītais nav rasols. Rasolā liek tikai skābētus gurķus , vārītu liesu cūkas gaļu , siļķi ,u.c. ,atjauc ar skābu krējumu.
Das ist grose pizģets!
SILKI RASOLA,,,Gunta,ko tu i salietojusies,tak beidz lietot aizliegtas vielas...
Komentāri: Zinātnieki aicina atteikties no kādas tradicionālas rasola sastāvdaļas
Un kad rosols vairs negaršo kā rosols, no tā var atteikties pavisam.Varbūt labāk ir nepiedzimt, tad arī jāmirst nebūs!
Sūdus pievienot viņi gadījumā arī neiesaka? Tad ar garantiju nebūs vēlēšanās ēst! :D
Rakstā aprakstītais nav rasols. Rasolā liek tikai skābētus gurķus , vārītu liesu cūkas gaļu , siļķi ,u.c. ,atjauc ar skābu krējumu.
Das ist grose pizģets!
SILKI RASOLA,,,Gunta,ko tu i salietojusies,tak beidz lietot aizliegtas vielas...
Komentēt