Komentāri: Uz Latvijā ražotas kūkas iepakojuma atrastas dīvainas zīmes

Arbuzs

Oskars Smoļaks melo, dēmoniskās pasaules nav kā tādas, tā ir kristiešu pasaka, lai iebaidītu. Un Oskars Smoļaks ir māņticīgs tumsoņa.

10.nov 2017 Atbildēt
Vilnis U-s

osi tev kirdik :)

10.nov 2017 Atbildēt
Arbuzs

Kristietība ir vergu un kalpu reliģija, tāpēc ateisms ir labāks. Kristietība nospiež cilvēka pašcieņu un pašlepnumu uz ceļiem, tā vel iedzen cilvēku vainas un nepilnības kompleksos. Kristietības dēļ cilvēks zaudē cieņu un sāk kaunēties no tā kā ir cilvēks. Un viņu sadistiskā pasaules koncepcija mani besī! Kā arī "grēka" jēdziens. Grēka nav. To ko tautā sauc par grēku ir attiešana no socialajām normām un ierastajiem uzvedības modeļiem. Dažās sabiedrībās viduslaikos pat zinātne skaitijās grēks, jo pārējie bija lumpāni un viņiem nepatika gudri cilvēki, kas ir citādāki!!! Baznīca ir vainīga feodālajā sistēmā. Viņa ir vainīga latviešu verga gēnos, jo tieši kristiešu misionāri veica šo vergu selekciju! Un brīvprātīgi šo ticību latvietis nepieņēma!

10.nov 2017 Atbildēt
Arbuzs

Čau! Es esmu Baltu Skaudības Dievs Skolnieciņš, esmu Baltu Dievu jaunā paaudze!!! Tagad Skolniecinš padiskutēs par reinkarnāciju. Bībele ir bezjēdzīga, tā ir ēbreju tautas pasaku grāmata. Nevajag pasaku grāmatu iekļaut pasaules centrā. Kristīgie pasaku stāstītāji ir nolikvidējuši baltu pamatkultūru, to nedrīkst piedod. Ja es tikšu Saeimā, es centīšos kristietību aizliegt ar likumu. Viņi ir daudz sūdus latvju zemei izdarijuši. Pietiek! Lumpānisms, vergturība, apokalipe – tas viss ir kristietība. Viņi māk biedēt, viņi ir līdz ideālam izkopuši pātagas un medusrauša taktiku. Vienlīdzīgā pasaulē baznīcēni ir lieki feodālisma rudimenti, nekāda monoteisma. Ateisms. Un pasauli pakluso pārvaldīs magi, t.i., cilvēki, nevis citas infernālas sugas. Man nepatīk, ka reliģijas pazemo cilvēkus. Cilvēks ir pasaules centrs, dzīvība ir nejaušība. Mēs esam bioloģiska nejaušība, vienotā idēāla pasaulē nav, ir tikai dažādas izdzīvošanas taktikas. Labā un ļaunā nav, šos jēdzienus ir ieviesis cilvēks. Nedzīvajā pasaulē nav ne labā, ne ļaunā. Nav ne gaismas, ne tumsas. Visa pasaule ir neitrāla. Cieņā, Tavs Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība

10.nov 2017 Atbildēt
Vilnis U-s

saucējs tuksnesī :)

10.nov 2017 Atbildēt
Troļļu iznīcīnātājs

Ēdu šo kūku svētkos. Nau ietekmes ne uz ģimeni ne uz pašu. Tagad uzmanīsos

10.nov 2017 Atbildēt
Vilnis U-s

Ja reiz raksti,tad varbūtt ir ietekme?

10.nov 2017 Atbildēt
Elarci Eliza DJelarci

kūkas pašas par sevi nav veselīgas , tepatd Rūnu formulu nevajag ,lai paredzētu,kas notiks ar kūku ēdajiem :)

11.nov 2017 Atbildēt
Normunds Timsans

Tās rūnas jāliek uz kūkas ar krēmu, būs arī ēdamas. Saprogrammēs zarnu traktu mazāk bezdēt, kas latviešiem būtu īpaši derīgi.

11.nov 2017 Atbildēt
Igors Petraga

pasmieties jau ir labi bet patiesība nav saprotama,, rūnas un kas tur vēl tāpat kā uz naudas,, dolāri,, un citām naudām tas darbojas .. ja par naudu iet runa tad diez vai kāds iebildīs ..

11.nov 2017 Atbildēt

Komentēt