Komentāri: Sāpju mocīts vīrietis: Stradiņos novilcināja operāciju, draudēja, ka operēs rezidents

Julija

Mans virs,29 gadi.ar insultu un aortas plisumu noguleja no 4 rita lidz 12:00 bez operacijas taja noladetaja stradinu slimnica,beigas operacija noriteja,no 21.05.17 lidz 07.07.17 noguleja tur ar saukto pneimoniju,un nomira no ta ka vienkarsi neviena neko nedarija a oausas ar vien vairak pildijas ar smirdigo skidrumu.viens arsts teica ka vinam organi vairs nestrada,otrs teica ka smadzenes ir mirusas,bez mrt taisisanas.un mirsanas izzina uzrakstija ka no aortas atslanosanas nomira bezsana,biju tur katru dienu pie vira un nevienas manipulacijas nebija veiktas,un virs bija samana,nevareja runat jo bija ar trahiastomu elpois no kuras pedejas tris dienas teceja strutas un neviens negaja nomainit to noladeto trahiastomu,tikai tad kad pa visu nodalu samekleju medmasu.vina arste uzrakstija ar sms ka vini labak pieskata jaunos nevis vecos cilvekus!tir ir cilveku kautuve,a uz jautajumu kapec virs noguleja bez operacijas 8 stundas,arste atbildeja ka vins nebija planots un ka arati ari gulj majas 4 no rita!re kada mums medicina!!

2.nov 2017 Atbildēt
Arbuzs

Mans tēvs tad sanāk ir varen dzīvelīgs, jo ir pārciesti divi insulti, astma. Pat pēc tā visa labi kapos mūri simtslatniekos nomūrēja. Tagad viņam ir 62 gadi. Nu, ar kakla skriemeļiem vinam ir problēmas, kā arī vel ir glaukoma. Nu, zobi ir sliktā stāvoklī. Viņa darbspēja ir 26% laikam, es skatijos dokumentos. Ja viņš zinātu, kāda dzīve būs, tad viņš barikādēm neziedotu 700 rubļus un neietu uz Baltijas ceļu.

2.nov 2017 Atbildēt
Julija

Ja un arsts kurs veica operaciju uz aortas teica ka viss norieteja labi.tikai kroplju delj kuri oelika kkadu trubinju elpinasanai saskrapeja bronhus vira vairs nav ka 4 menesi.beigas atbildeja medmasa ka arsti ari medz palaist kljudu!!!

2.nov 2017 Atbildēt
Aloida

Šis vājprātīgais teiciens: "Komunikācija noteikti nav bijusi veiksmīga"

4.nov 2017 Atbildēt

Komentēt