Komentāri: Kāpēc Latvijas iedzīvotāji ignorē ziņas par koronavīrusu?

Normunds Grostins

ŠODIEN veicamie pasākumi epidēmijas ierobežošanai

Centra partija uzsver, ka valdībai jau šodien jāaizliedz masu pasākumi, jāpārtrauc klātienes apmācība skolās un augstskolās.

Ir jānodrošina efektīva karantīnas sistēma, pēc citu valstu parauga uzdodot kontroli policijai.

Lai kavētu pandēmijas izplatību, valdībai nekavējoties jānodrošina valsts iedzīvotāji ar aizsargmaskām.

Šodien jādemisionē nekompetentajai Veselības ministrei Viņķelei.

Ja premjers plāno turpināt bezdarbību, Centra partija iesaka Kariņam šodien demisionēt un izmantot pēdējo dienu, kad var atgriezties ASV. Pēc tam vismaz mēnesi viņam būs jāatbild par sava darba rezultātiem Latvijas tautas priekšā bez iespējas aizbēgt uz ASV.

12.mar 2020 Atbildēt
ženija

Sakuma lai vāvuļotu, lai visās aptiekās ir aizsarglīdzekļi-cimdi, maskas , dezinfekcijas līdzekļi.Jo aptiekās to nav. Izpirkusi ierēdni , domājams tālākai pārdošanai, lai iegūtu peļņu. Tautai, a tautai piga.Jo es par šo lietu interesējos un saka , ka paņem simtiem , kas tad ņem tādus daudzumus, ne jau tauta.Prasu, nav izpirkuši lielos daudzumos.Pat VETAPTIEKĀS JAU LIEN , KUR PĒRK TŪKSTOŠOS.

12.mar 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

sodit tādu ar arestu un 10000 eiro naudas sodu. Tā ir apzināta kaitniecība, pakļaut sabiedrību vīrusam. Lai citiem ir mācība, un to pašu tādām baibām, kas apzināti lien peklē un apdraud citus, bravūrīgi uzspļauj visiem drošibas pasākumiem

15.mar 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

Atklat slimo lokāciju. Pēc iespējas ātrāk. Ko dod tāda slēpšana. tā tikai veicina vīrusa izplatību.

18.mar 2020 Atbildēt

Komentēt