Komentāri: "Sazāļoja"; sieviete stāsta par pieredzi slimnīcā Rīgā

cielava

Jārunā ar ārstu un viņam vajadzētu sīkāk paskaidrot pacienta stāvokli un kādus medikamentus ir parakstījis. Bet paliatīvā aprūpe jau nozīmē bezcerību un izveseļošanos.

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

tas ,ka zāļo lai mazāk problēmu sen zināms fakts. Baigo Āfriku atklāja. Kādreiz kopā

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

aliņu dzēru šad tad ar bijušo slimnīcas sanitāru,mati stāvus cēlās ne tikai starp kājām no tiem stāstiem . Mediķi ārstēt grib,baigie Aikāsāp.

26.mai 2021 Atbildēt
Irne atbilde Dzēsts lietotājs

Kā tad, ar bijušo un vēl aliņu un vēl sanitāru, baigais ārsts atradies.

26.mai 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

pievērš uzmanību tam, ka, vērš uzmanību uz to, ka, nevis vērš uzmanību, ka!

bet kur dod trankus un sedatīvus, tur normāls cilvēks pēc dienas sāk svepstēt, pēc divām dienām sāk pievilkt pakaļkājas un pēc trim dienām sāk žļākt gultā.

26.mai 2021 Atbildēt
Inga Māra Kraukle

Vesels cilvēks un paliatīvajā nodaļā? Vesels cilvēks un onkoloģija? Būtu nu priecājusies, ka mammai deva tādus preparātus, lai no sāpēm nav jākliedz...Paliatīvā aprūpe ir aktīva un visaptveroša to pacientu, kuru izārstēšana vairs nav iespējama, aprūpe. Tās ietvaros prioritāra ir sāpju un citu simptomu kontrole ar nolūku saglabāt labāko iespējamo dzīves kvalitāti, līdz iestājas nāve.

26.mai 2021 Atbildēt
Ieva Tauriņa

Jā, mums arī šāda pieredze ar Biķernieku slimnīcu, mūsu gadījumā gan tik tālu nenonāca un bijām arī citā nodaļā, jo mēs - ģimene, kā sargsuņi uzraudzījām ārstus, zāles, devas, kontrolējām, kādas zāles tiek dotas utt. Pierunājām ārstu noņemt trankvilizatorus, jo tur tiešām cilvēki tiek nozāļoti līdz nāvei, to mēs redzējām ikdienā, tā ir patiesība, cilvēki blakus mira viens pēc otra. Domāju, ja saņemšos, tad uzrakstīšu slimnīcas vadībai vai arī kaut kur plašāk par šo visu. Bet ir neizsakāmi smagi par to domāt, kur nu vēl to visu celt augšā un rakstīt par to. :(

26.mai 2021 Atbildēt
Daina Bajore

PATIESĪBAS DAUDZ............SAPROTAMS, KA PAR TO GRŪTI RUNĀT, RAKSTĪT ...... PAT ELPA TRŪKST, LAI SACĪTU.......BIJUŠO NEATSAUKT, IR TAGADNE UN ATMIŅA. SAVA PIEREDZE KATRAM CITĀDA VAI LĪDZĪGA---SŪDZĒTIES VAI NESŪDZĒTIES UN KAS NUO TĀ MAINĪSIES ...............

26.mai 2021 Atbildēt
kss2

Nu tad neļerksti! Es gan teikšu paldies Latvijas mediķiem,cik ir bijušas operācijas,tik arī ļoti veiksmīgi! Bet ,ja kaite ielaista,tad mediķus vainot nevajadzētu,bet pateikties,ka atviegloja mātes aiziešanu!

29.mai 2021 Atbildēt
Daina Bajore

DETEKTĪVA NEPIECIEŠAMĪBA , LABA, GODĪGA, ZINOŠA PALĪDZĪBA GRŪTI IEGŪSTAMA..... PAGĀTNE, TAGADNE,............UN NĀKOTNE.....?? RAKSTĪT POLICIJAI? RADIO? TV ? VESELĪBAS INSPEKCIJAI ?.......CĒLOŅI UN SEKAS! CIETUŠO DAUDZ, LIECINIEKI.

26.mai 2021 Atbildēt
Elī

Pilnīgi vesels cilvēks? Pirmkārt, ja, bija pilnīgi vesels, kāpēc viņš bija slimnīcā un vajadzēja aprūpi? Tātad tā nebija, vēl, jo vairāk onkoloģijā un otrkārt māsiņas pašas uz savu galvu zāles nedod, tās ir stingri pēc ārsta nolikuma.. Nekas nešķiet loģiski un sakarīgi..

26.mai 2021 Atbildēt
kss2

Piekrītu,pilnīgi safabricēts raksts! Slimības ir jāārstē laicīgi,nevis novelk līdz pēdējam un meklēt vainīgos,vismaz šajā gadījumā!!!!!

29.mai 2021 Atbildēt
Jamezvampire

Es ari isti nesaprotu ka var, pec meitas vardiem "vesels cilveks" var iestaties paliativaja nodala?!Tur noklust cilveki, kuriem ta teikt, daudz vairs nav atlicis.

27.mai 2021 Atbildēt
kss2

Veselā meita gribēja atbrīvoties no veselās mātes un ielika tajā nodaļā ,lai nošpricētu,tā nu tagad sanāk pēc tā teiktā!

29.mai 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Kaut kas traks.

27.mai 2021 Atbildēt
Vēsma Kalniņa

Paliatīvajā nodaļā neievieto veselus cilvēkus, tā kā, nevajag stāstīt pekstiņus

29.mai 2021 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Kāpēc Jūs ar māsu ievietojāt "pilnīgi veselu un skaistu" mammīti paliatīvajā nodaļā? Ko vesels un skaists cilvēks vispār dara slimnīcā?

29.mai 2021 Atbildēt

Komentēt