Komentāri: Soctīklos kritizē Viņķeles ierakstu par dzīvi pēc pandēmijas

bezkaunīgais sivēns

Viņai vislabāk būtu paklusēt un nerādīties publiski. Bez zāļu iepirkuma vēl bija "ģeniālā " kompensējamo zāļu reforma, kuru pacienti vēl tagad lamā un pamatoti.

1.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

:DDD Ilze nav zaudējusi savu iedzimto seksapīlu, bet jēdzienu "veselības politika" es nesaprotu, laikam pati izdomājusi. Jo vārds "politika" latviski jāsaprot kā "cīņa par varu".

1.mai 2021 Atbildēt
josh

Pilnīgi aplami.

politika

politika sieviešu dzimtes 4. deklinācijas lietvārds; parasti formā: vienskaitlis

1.Sabiedriskās darbības nozare, kurā ietilpst valsts iekārta, pārvalde, darbība, attiecības starp valstīm, tautām, sociālām grupām.

Politikas zinātne — zinātnes nozare, kas pētī politikas jautājumus; politoloģija.

2.Iepriekš pārdomāta, apsvērta, arī attapīga izturēšanās, rīcība, arī paņēmienu kopums kāda (parasti savtīga) mērķa sasniegšanai.

1.mai 2021 Atbildēt
Uģis Jansons

Mana ģimenes ārste teica,ka vakcīna nepasargā.Vai nav lētāk ārstet iesnas?

1.mai 2021 Atbildēt
Andris

Ne tikai lētāk, bet daudzkārt mazāk bīstami. Drošāk. Un pazūd vajadzība "spēlēt krievu ruleti".

4.mai 2021 Atbildēt
Edgars Jermacāns

Reliģijas daudzus gadsimtus zombēja cilvēkus, ka viņi no dzimšanas ir grēcīgi un tāpēc jādzīvo ar nepārejošu vainas sajūtu. Tagad mums liek justies vainīgiem, ka vīrusi ir spējīgi dzīvot mūsu organismā un tāpēc mēs esam potenciāli nāvējoši cits citam. Dīvaini, kā ir izdevies cilvēcei izdzīvot līdz šim brīdim? Vīrusu ir bezgala daudz, tie bija pirms mums un būs arī, ja mēs arī cits citu apkausim, piesaucot kaut kādu kroplu sociālās atbildības priekšstatu. Aplaupīt citam citu ik dienas ar falšu smaidu nav vairs noziegums, bet tiesības netraucēti elpot un izteikt atšķirīgu viedokli tagad skaitās noziegums. Kāds būs nākamais degradācijas pakāpiens?

1.mai 2021 Atbildēt
Sandra Odgaard

vispar vinas ideja bija ok, jo ta vareja sataupit daudz lidzeklu. Jo Tas bija letakas vakcinas un diemzhel raksturotas tapat ka divas dargas. Ta ka varbut ne tik slikta doma bija vinai, lai gan principa es vinu neatbalstu

1.mai 2021 Atbildēt
Andris

Manuprāt. Vienīgais par ko Viņķelei var pateikties ir šo patogēnu neiepirkšana. Bet klaviermeistara komanda tagad shēmo vēl labāk, nežēlīgāk un nekaunīgāk kā Viņķeles laikā. Nekas. Drīz vien zināsim un jau zinām uz ko balstās dumpjveidīgās "briesmas" !

4.mai 2021 Atbildēt

Komentēt