Latvijas iedzīvotāja sašutusi par redzēto benzīntankā

© Nora Krevneva/F64

Kāda Latvijas iedzīvotāja redzēto degvielas uzpildes stacijā Astarte Nafta Rojas pusē raksturo vienā vārdā - bardaks.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka teritorijā pie benzīntanka bijusi liela nekārtība. Viņa par redzēto sūdzējusies arī pārdevējai, kura gan atbildējusi, ka viņai teritorija nav jākopj.

"Nu, mīļie, brīvdienās gadījās būt Rojas pusē. Nu tā ap vienpadsmitiem rītā. Ārpusē pie DUS skaists galdiņš un soli. Bet apkārt cūkkūts. Papīri vienreizējie, trauki, bundžas. Atļāvos pateikt pārdevējai, uz ko atbildēja, ka viņai nav jātīra un sētniece brīvdienās guļ. Uh," savu sašutumu neslēpj sūdzības autore.

Jāpiebilst, ka jau iepriekš esam rakstījuši par cilvēku sūdzībām par redzēto vai notiekošo DUS. Piemēram, kāda cita iedzīvotāja pauda savu neapmierinātību ar to, ka, lai samaksātu par degvielu uzpildes stacijā, viņai jāstāv garā rindā.

“Vēlos ierosināt ārkārtas situācijas laikā aizliegt degvielas uzpildes stacijās tirgot dzērienus un sviestmaizes!" viņa rakstīja.

Dīvaini

Zivis un ciemiņi trešajā dienā smird - šāds uzraksts lasāms kādā viesu namā. Cilvēki "sacepušies", ka šāds uzraksts nepiestāv viesmīlības nozarē strādājošajiem. Bet varbūt tas ir tikai tāds savdabīgs humors, ko visi nesaprot?

Svarīgākais