Komentāri: Danilāns: Veselam cilvēkam vitamīni nav jālieto

Roberts Eglitis

Interesanti tikai, kādēļ vairums pasaules ārstu domā pretēji Danilānam, ka vitamīni ir jālieto?!

23.apr 2021 Atbildēt
Kaspars Namsons

Arsti sanem naudinas par konkretu firmu vitaminu propagandeshanu. Es vitaminus vispar nelietoju, bet apzinigie kolegishi kas vaalee iekshaa vitaminus nezkapec biezhi slimo. Itka jau man vajadzetu teoretiski slimot jo nelietoju tak neko, bet sanak divaini, Es darbu nesmu kavejis nereizi ne slimoshanas ne citu iemeslu deel, bet kolegishi pamanas slimot katru menesi... Nav ne jausmas, kas par lietu, varbut simulanti :)

23.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Danilāns: vecam cilvēkam vitamīni nav jālieto. Tiem jānāk pie manis vakcinēties ,jo es gribu uz jūsu naivuma un stulbuma pelnīt baigo piķi.Ja nenāksiet ,tad nomirsiet elles mokās,gaiss ko elposiet smirdēs pēc acetona un jūs mirsiet šausmīgās mokās.Nemirs tikai tie kuri vakcinēsies pie manis ar vakcīnu ,kura maksā lētāk kā tualetes papīra rullis $2

23.apr 2021 Atbildēt
Diduu

Vai, vispār, pasaulē vēl ir sastopami veseli cilvēki?

24.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Es kā slims ar galvu atbildēt Diduu tev nevaru.Medicīna ir bizness,bet kā zināms jebkurā biznesā klienti ir jāvairo. Neviens ārsts negrib Diduu tevi izārstēt un citus ,aizslēgt slimnīcu uz atslēgas un aiziet strādāt par sargu kartupeļu noliktavā.Tā ir vai nav?

24.apr 2021 Atbildēt
Diduu atbilde Dzēsts lietotājs

Jaaa, viedi vārdi!

24.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Dainis veic vienu ģeniālu atklājumu pēc otra, velk uz Nobela balvu.

24.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Vecais čekas stukačs, pēc tevis jau vaid zeme

26.apr 2021 Atbildēt

Komentēt