Komentāri: Circene par vakcinācijas un Covid pasēm: Tā nav cilvēktiesību pārkāpšana, tā ir realitāte

Dzēsts lietotājs

Seja ir ļoti līdzīga gotiņas.......Domāsim loģiski kāpēc nav HIV pases jeb AIDS.? Bīstama slimība iet pa pasauli 40 gadu un visi šitie pretīgie gīmji to sen aizmirsuši vai citas lipīgas slimības?.Uz šito kovidfeiku pelna labi

15.apr 2021 Atbildēt
josh

It nemaz nav līdzīga. HIV nav iespējams dabūt, sasveicinoties, iepērkoties vai braucot autobusā, pat skūpstoties nē. Ar Covid ir stipri savādāk.

16.apr 2021 Atbildēt
Harijs Millers

Riebiiga sieviete,gudra,taapeec jo biistamaaka.Kauna laikam nav nemaz?

15.apr 2021 Atbildēt
Tedis

Jā,ginekoloģe laba,tā saka,un es tam ticu,tikai nevajag bāzt savu šņukuru tur kur jēgas tikpat cik cūkai no aviācijas.

15.apr 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

Ticiet man, tā nav nekāda cilvēktiesību pārkāpšana, tā vienkārši ir realitāte," norāda Circene. neticam, tuftu nes! bet cilvēktiesību pārkāpšana diemžēl ir realitāte.

15.apr 2021 Atbildēt
eva

esmu izslimojis,nav tik traki un nekadu vakcinu man nevajag,ar gripu ari esmu slimojis un kautka bez visam vakcinam esmu izdzivojis,un domaju ka bez si experimenta ari izdzivosu ilgak,un nav ari tas tik lipigs jo divaina karta no manis gimene neviens nenokera ari veca gadu gajuma nenokera taka to muldesanu varetu vienreiz beigt

15.apr 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Pareizi, nevēlies vakcinēties, sēdi savā alā!

15.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Pases nevajag , pietiktu ar skaistu nozīmīti, kas piespraužama pie apģērba, arī dāmām pie vakarkleitām un kungiem pie frakām.

15.apr 2021 Atbildēt
anita

Jaa,tadu lielaku briljantu viduu,butu forshi.

17.apr 2021 Atbildēt
Mike

Ei dirst!!!

15.apr 2021 Atbildēt
Mike

Ķinas bioloģiskā laboratorija,kura atrodas Uhaņā pieder kompānijai GlaxoSmithKline plc,.kura pilnīgi nejauši pieder kompānijai Pfizer Inc.,kurā pilnīgi nejauši ražo vakcīnu pret covid 19,kurš radies laboratorijā Uhaņā,kuru pilnīgi nejauši finansē doktors Fauči,kurš to reklamē.GlaxoSmith Kline pilnīgi nejauši tiek vadīta no kompānijas Black Rock Inc.,kura pilnīgi nejauši pārvalda arī Open Society Foundations(Džordža Sorosa fonds),kurš apkalpo arī fraņču apdrošināšanas kompānijuAXA.Pilnīgi nejauši ir gadījies,ka Sorosam pieder vācu kompānija Winterthur Group,kura pilnīgi nejauši uzbūvēja laboratoriju Uhaņā,kuru nopirka vācu apdrošināšanas kompānija Allianz SE,kuras akcionārs ir aptuveni trešdaļa no pasaules globālā investīciju kapitāla.Black Rock Finances pilnīgi nejauši ir arī Microsoft Corporation galvenais akcionārs,kas pieder Bilam Geitsam,kurš pilnīgi nejauši ir arī akcionārs kompānijā Pfizer,kura kā jau jūs ziniet pārdod šo brīnumaino vakcīnu un pilnīgi nejauši ir lielākais PVO(Pasaules veselības organizācijas )sponsors.Un tagad kļūs apmēram skaidrs kā viens sikspārnis varēja inficēt visu planētu!!!Viela pārdomām.

15.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

to es saprotu ,bet 99,999% latvāņu to nesaprot,jo mīl pasakas un stāv rindā uz to indi kā kara laikā konslāģerī uz nošaušanu.

16.apr 2021 Atbildēt
Arnis Gruntmanis

Cik Circene ir tālu no realitātes---ar savu piemēru pļurkstēšanu? Vajag nedaudz palasīt,ne tikai par vēlēšanām domāt.Vāc studentu ciematu,kur potēs,porcijās un kā tur baudīs,kurš kuru var aplipināt(ieskaitot ģimenes locekļus),protams par naudu,eksperiments ilgs vismaz 5 mēnešus! Šai zosij jau piemērs gatavs,ja tāda propoganda,tad tuneļa galā gaismas nebūt,tāpat kā ministrēšanas(zoss) laikā!

15.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Aizver, bļē, savu ņāmi! Atradusies te kaktu juriste!

16.apr 2021 Atbildēt
anita

Vai kads iecels par atbildigo, pienemot lemumu visu Latvijas iedzivotaju vieta,bet ja aklasies ,ka vakcinetajiem rodasveselibas problemas,/?ko ,tad?

17.apr 2021 Atbildēt
anita

Lemums ir loti nopietns,tapec iesaku deputatei Circenei uzcelt pieminekli.

17.apr 2021 Atbildēt
Silva

Kura iestāde izsniegs "caurlaides" šīm 3 grupām un attiecīgi atbildēs par izsniegtajiem sertifikātiem? Ja cilvēki no 1.grupas (testēti veseli, ar transmisiju 0%) pēc pasākuma ar vakcinētiem, kuriem, piemēram, sertificēta transmisija zem 10%, saslimst 40%, tad teorētiski tiesa atņem iestādei sertifikātu un piedzen zaudējumus. Pie tādas sistēmas esam pieraduši un uz to balstās ticība valsts institūcijām un to izsniegtām "caurlaidēm".

21.apr 2021 Atbildēt

Komentēt