Kāpēc kafijai vispār jābūt saldai? Man tā garšo vislabāk, kāda ta no dabas ir. Un muļķīgi domāt, ka pievienojot škipsniņu (cik tas ir? Varbūt 0,2 grami) uzņemsim nepieciešamo kalciju, mangānu, kāloju, dzelzi un magniju, plus arī vērā ņemamu daudzumu šķiedrvielu un antioksidantus. Viss šis raksts ir šķidrs bullshit.
Komentāri: Atklāj, kas jāpievieno kafijai, lai tā palīdzētu tievēt
Kāpēc kafijai vispār jābūt saldai? Man tā garšo vislabāk, kāda ta no dabas ir. Un muļķīgi domāt, ka pievienojot škipsniņu (cik tas ir? Varbūt 0,2 grami) uzņemsim nepieciešamo kalciju, mangānu, kāloju, dzelzi un magniju, plus arī vērā ņemamu daudzumu šķiedrvielu un antioksidantus. Viss šis raksts ir šķidrs bullshit.
ja jau tāda, kā no dabas, tad jau tu dzer zaļu pupiņu kafiju? tas gan šķiet nepavisam nav veselīgi, jo tur tās vielas, kas grauzdējot nāk ārā...
Var piebērt arī šķipsniņu vārāmo sāli.
Kāda kolēģe to ieteica, izmēģināju, bet sāls sabojā visu garšu.
jāliek šaušalīgi maz. tik maz, ka nav note likt!
Melno balzāmu labāk piešauj..!
Ne tik sen bija raksts, ka daudz sviesta jāiemaisa kafijā. Ko tik vēl neizgudros? Varbūt dilles? Tur arī daudz vitamīnu
Komentēt