Komentāri: Atklāj, kas jāpievieno kafijai, lai tā palīdzētu tievēt

Kāpēc kafijai vispār jābūt saldai? Man tā garšo vislabāk, kāda ta no dabas ir. Un muļķīgi domāt, ka pievienojot škipsniņu (cik tas ir? Varbūt 0,2 grami) uzņemsim nepieciešamo kalciju, mangānu, kāloju, dzelzi un magniju, plus arī vērā ņemamu daudzumu šķiedrvielu un antioksidantus. Viss šis raksts ir šķidrs bullshit.

11.apr 2021 Atbildēt

ja jau tāda, kā no dabas, tad jau tu dzer zaļu pupiņu kafiju? tas gan šķiet nepavisam nav veselīgi, jo tur tās vielas, kas grauzdējot nāk ārā...

11.apr 2021 Atbildēt

Var piebērt arī šķipsniņu vārāmo sāli.

11.apr 2021 Atbildēt

Kāda kolēģe to ieteica, izmēģināju, bet sāls sabojā visu garšu.

11.apr 2021 Atbildēt

jāliek šaušalīgi maz. tik maz, ka nav note likt!

11.apr 2021 Atbildēt

Melno balzāmu labāk piešauj..!

11.apr 2021 Atbildēt

Ne tik sen bija raksts, ka daudz sviesta jāiemaisa kafijā. Ko tik vēl neizgudros? Varbūt dilles? Tur arī daudz vitamīnu

12.apr 2021 Atbildēt

Komentēt