Ģeniāls triks: kas jāpievieno kafijai, lai veicinātu tievēšanu

© Andrejs Terentjevs/F64

Kafija palīdz sākt dienu un nesatur kalorijas - vismaz, ja to baudāt bez piena vai cukura. Bet kā rūgtajam dzērienam pievienot nedaudz salduma, neiekrītot kaloriju slazdā?

Ir vienkāršs triks, kas var vienlaikus saldināt kafiju, uzlabot veselību un veicināt tievēšanas procesu.

Proti, šķipsna malta kanēļa piešķir rūgtajai kafijai patīkamu garšu, kā arī sniedz daudz ieguvumu veselībai. Gardā garšviela satur daudzas svarīgas minerālvielas, piemēram, kalciju, mangānu, kāliju, dzelzi un magniju.

Kanēlis ir arī bagāts ar šķiedrvielām, kas veicina gremošanas procesus, un antioksidantiem, kas novērš oksidatīvo stresu. Populārā garšviela ne tikai palīdz ietaupīt uz kaloriju rēķina, dzerot gardu kafiju, bet arī satur vielas, kas pazemina cukura līmeni asinīs, kas arī stimulē tauku dedzināšanu.

Svarīgākais