Pirms trim nedēļām pazudušu sievieti atrod dzīvu kanalizācijas lūkā

© facebook.com

ASV, Floridas štatā, tika atrasta 43 gadus vecā Lindsija Džeina Kenedija, kura 3. martā pazuda bez vēsts. Sieviete, kas bija pilnīgi kaila, tika atrasta kanalizācijā pēc tam, kad kāds garāmgājējs izdzirdēja viņas saucienus pēc palīdzības.

Vietējā glābšanas dienesta pārstāvji stāsta, ka kāds garāmgājējs izdzirdēja sievieti kliedzam pēc palīdzības un izsauca glābējus.

Sieviete, kuru policija identificēja kā 43 gadus veco Lindsiju Džeinu Kenediju, sacīja, ka "apmaldījās" kanalizācijā. Amatpersonas nezina, cik ilgi viņa atradās kanalizācijā.

Kenedija, pēc viņas mātes teiktā, cieš no garīgām saslimšanām un bieži lieto narkotikas.

Izglābtā sieviete policijai pastāstīja, ka viņa paklupa tunelī blakus sava drauga baseinam.

"Sieviete apgalvoja, ka viņai radās interese par to, uz kurieni tunelis ved, un viņa turpināja iet," teikts ziņojumā par incidentu.

Šis tunelis vedis uz citu tuneli un tā tālāk, līdz viņa sapratusi, ka ir apmaldījusies. Kenedija apgalvoja, ka pa kanalizācijas sistēmu ir staigājusi apmēram 3 nedēļas.

Sieviete tika atrasta kaila, dubļiem klāta, ar lapām matos un saskrāpētiem ceļiem. Viņa bija pārāk vāja, lai bez palīdzības pieceltos kājās.

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".