VIDEO: Iecavas pusē upē atrasts sen miruša vīrieša līķis

© f64.lv, Kaspars Krafts

Pirms aptuveni četriem mēnešiem kāds vīrietis Iecavas pusē pazuda no apkārtējo cilvēku redzesloka. Viņš bija vientuļnieks – viņam nebija ne ģimenes, ne draugu, tāpēc neviens nesteidza viņu meklēt. Svētdien upē tika atrastas vīrieša mirstīgās atliekas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Svētdien Iecavas upē virs ūdens uzpeldēja kāda cilvēka mirstīgās atliekas.

Dienas vidū Parka ielas sākumā piestāja ugunsdzēsēju brigāde, taču nebija nepieciešami ūdenslīdēji, lai vīrieti nogādātu krastā. Cilvēku satvēra aiz drēbēm un noguldīja upes malā. Vizuāli glābējiem bija skaidrs, ka viņš ir miris jau ilgu laiku. Tika izsaukta policija, kas uzņēmās izmeklēt vīrieša nāves apstākļus.

“Personība ir noskaidrota, nav vardarbīgas nāves pazīmes konstatētas,” norāda Valsts policijas ZRP Bauskas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Aigars Kalniņš.

68 gadus vecais vīrietis ir vietējais iedzīvotājs. Viņš ir vairākkārt nonācis aprūpes centros, viņam nebija noteiktas dzīvesvietas.

“Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, vīrietis pēdējo reizi redzēts dzīvs pagājušā gada novembrī. (DP: Vai viņš bija izsludināts meklēšanā?) Nebija, nē. Viņš bija klaiņotājs, alkohola lietotājs. Viens dzīvojis,” atklāj policijas pārstāvis.

Policija ir uzsākusi kriminālprocesu, bet, balstoties uz ekspertīžu biroja slēdzienu, nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Avots

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais