Komentāri: Sieviete pēc klīniskās nāves atklāj, kas notiek pēcnāves dzīvē

Dzēsts lietotājs

Vēstījums sākas ar absurdu apgalvojumu. Elaine: - "Kad nomiru, man visapkārt bija tikai melnums. Es neko neredzēju un nedzirdēju."

***********

Elaine neko neredzēja, bet kas redzēja melnumu?!

*********

Medijs "Express" apraksta, ko Elaine piedzīvojusi pēcnāves dzīvē. Bet, kur tas pēcnāves dzīves apraksts?

**********

“Es jutos kā daļa no tā visa, it kā es būtu viens atoms un savienots ar atomiem man apkārt. Es jutu tikai lielu mieru,"

Sieviete jutās kā daļa no tā visa. Daļa, no kā?!

14.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Laikam jau arī dzīvodami mēs neapzināmies, kas īsti esam, jo daļiņai nav iespējams aptver visu Veselumu. Jā, mēs dzīvojam labāk vai sliktāk, bet attiecībā pret ko tas ir labi vai slikti neviens neapjauš, to faktiski neizskaidro arī desmit baušļi, kuri doti, lai noturētu mūs zināmos rāmjos. Apmēram tā.

15.mar 2021 Atbildēt
Ventuks

Valentīn, ieej tumšā pagrabā, izslēdz gaismu un apskaties tumsu. It kā acis vaļā, bet redz tikai tumsu. Bet tai pašā laikā droši var teikt, ka patiesībā neko neredz.

***********

Kas ir tas Viss, viņa, kā atoms, to nespēj izskaidrot vai saprast. Tas ir saprotams, ka viņai tas bija nesaprotami.

15.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Ventuks

Mani neinteresē, Jūsu murgojums par tumsas neredzēšanu. Svilpojiet garām!

Aklais neredz nedz tumsu, nedz gaismu. Aklais neredz neko.

15.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Varbūt tas nebija melnums, bet tikai tumšums.

15.mar 2021 Atbildēt
Ventuks

Oriģinālā tā arī bija rakstīts - "black"

15.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Laikam Gehennai tuvojās...

15.mar 2021 Atbildēt
Rita Kučerova

Kaimiņš mēģināja veikt pašnāvību,ievadot mašīnā izpūtes gāzes,pirms tam izdzerot turpat degvīna pudeli...Beidzās ar to,ka viņu nesamaņā atrada. Pieredzētais bija garš koridors ,kurš beidzās telpā,kur viss spožas gaismas pieliets un pie galda sēdēja kaut kādi cilvēki. Bijušas vairākas durvis un kaimiņš zinājis,ka viņam ir jāiet,bet nezinājis,kuras durvis jāatver,ka vērsies pie tur sēdošajiem. Viens no tur sēdošajiem atbildējis,ka ''tas tev pašam ir jāizlemj,pa kurām tu iesi...''

15.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tad kaimiņš nospļāvās, pagriezās un aizslāja pa koridoru atpakaļ..?

16.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Cilvēka genoms = programu kopa, kura darbojas kā viens vesels. Mūsu rokas, pirksti un ķermenis, darbojas savstarpējā saskaņā. Tā sadarbojas arī visi orgāni. Bet ir viens orgāns, kurš pieņem lēmumus un cieš sāpes, grūtības un emocijas. Tas ir hipotalamuss , kurš izpilda personības lomu. Kamēr ķermeni caurauž un aptver dvēsele, tikmēr ķermenis ir dzīvs.

************

Citāts: - "Sieviete skaidroja, ka tas bija kā sapnis, bet pilnībā apzinoties savu esamību."-

********************

Sievietes esamību apzinājās hipotalamuss. Sieviete nebija mirusi. Sievietes smadzenes atslēdza saules pinums un ievadīja tumsas un atomu informāciju, kuru arī redzēja sieviete kā sapni. Tāda "klīniskā nāve"nepastāv. Cilvēks redz apkārtējās pasaules informāciju, vai arī sapņa informāciju. Cilvēka acis piepildītas ar šķidrajiem kristāliem, kuri, uztverto informāciju, pārvērš par tēliem. Līdzīgi darbojas arī televizora un citi ekrāni. Televizora ekrāns ir piepildīts ar šķidrajiem kristāliem, kuri, uztverto informāciju, pārvērš par tēliem. Sievietes hipotalamuss redzēja sapni, pie uz laiku atslēgtām smadzenēm.

www.israstyle.ru/2009/08/02/uc...cheloveka.html

15.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers

Mans tētis Onkoloģiskajā slimnīcā operācijas laikā piedzīvoja klīnisko nāvi. Viņš redzēja sevi apakšā it kā no augšas - redzēja operācijas zāli un pārbijušoes ārstus un māsiņas visapkārt un tad ieraudzīja arī pats sevi uz operāciju galda, un tad viņš redzēja, kā cilvēks uz operāciju galda atver melnu muti un uzlienas sēdus, un tad tētis no klīniskās nāves pamodās - viņš sēdēja un operāciju galda un no bailēm kliedza, bet apkārt stāvēja izbijies slimnīcas personāls, no pārgrieztā vēdera tecēja asinis, visas savas iekšās viņš ieraudzīja. Viss beidzās labi, visi ātri reaģēja, anestezioloģe glaudīja viņam galvu, kamēr ķirurgs sašuva vēderu. Lūk, tāda ir vēl viena klīniskās nāves pieredze.

15.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Jūs gribat teikt, ka Jūsu tēti operēja bez anestēzijas. Anestezioloģes, galvas glaudīšana tētim, pilnīgi noņēma sāpes utt. Grūti iedomāties, ka cilvēks spēj pamosties operācijas laikā, būdams zem anestēzijas.

15.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Vālodzis Ezers (moderātors)

Reģistrējās: Šodien, 12:20

15.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Mans tētis operācijas laikā pamodās no anestēzijas, tāpēc anestezioloģe nobijās. Un visi pārējie nobijās tāpēc, ka mans tētis ar pārgrieztu vēderu uz operāciju galda piecēlās sēdus un kliedza. Nevajag ņirgāties. Anestezioloģe viņam glaudīja galvu tāpēc, ka šaubījās, ka varbūt pārāk vāju anestēziju veikusi. Bet, tā kā mans tētis bija plaušu slimnieks, viņam baidījās arī pārāk stipru anestēziju (elpojamo) ievadīt.Viņa pirmajā brīdī vnk apjuka, nezinot, ko tad īsti darīt, un uzvedās kā normāls, līdzjūtīgs cilvēks. Neesiet tik pārgudrs, Velntīn, ja nestāvējāt blakus (vai nesēdējāt uz operāciju galda ar pārgrieztu vēderu).

16.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers

Vālodzis Ezers (moderātors)

Reģistrējās: Šodien, 12:20. Laikam jau man bija pieteikams iemesls, lai šajā portālā iemāktu, jo parasti iztieku ar profesionālo info Linkedin, Twilio u.c. un to visiem info apvāršņiem, kas ir krietni plašāki par TR internetvietnes info.

16.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Kungs, es zinu stāvokli, kāds ir kad pamostas no anestēzijas. Pamošanās ir ļoti lēna. Pat, pēc pilnas pamošanās, vismaz 30-40 minūtes neiesaka vadīt mašīnu un pat staigāt pa ielu, jo reakcija, uz pasauli, pamostas lēni.

16.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Kungs, Jūsu vēstījumā ir pārāk daudz brīnumu = melna mute, kligšana un uzslišanās sēdus, ar pārgrieztu vēderu, kā ari asins tecēšana.

16.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

... kliegšana ... uzsliešanās ...

16.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Valentiin, Jūs esat patiešām galīgi sajucis prātā? Pārlasiet visus savus šī portāla komentāru - saskaitīju, tie ir veseli astoņi no septiņpadsmit. Ārstējieties, nevis rakstiet komentārus. Vai gribat zināt, ko es par Jums domāju? Jūs esat idiots, vecs lops, kuram ar vienu knipi var izsist abas made in China ieliekamās zobu protēzes un ar vienu pirkstu izgāzt no ratiņkrēsla, jo tāpat jau nekas slikts nenotiks - galva Jums absolūti sadauzīta, bezceris, kapu vārtiJūs gaida, nožēlojamais lūzeris un lohs, daiktu sūkātājs un nošļukušais pimpis!

16.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Vālodzis Ezers

Fuj, kāds Jūs..! Vakar te ienācāt un jau lamājaties kā Marcis.

16.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde īpaši stulbs

Suns zina, ko ēdis. Katrs dabū pēc nopelniem, poņal, stupider than particularly stupid. Valentinu nekomentēšu, šim diagnoze tāpat skaidra, un par Marci vispār labāk turi muti. Tu esi kā tāds viens no sīkajiem rajončiem izstaipītās trenuškās ar adidas strīpām, kuri briesmīgi drosmīgu barā trollējas vienam virsū un jūtas baigi varenie, bet pietiek vienam no tiem sīkajiem mēsliem iebelzt pa ņirdzīgo mūli, kā uzreiz visi pārējie aizlec prom kā blusas, un, kad nākamreiz nāk klāt, tad jau ir liels draugs: sigaretu ņe odolžiš, starik? Poņal, starik, stupider then stupid, a?

16.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Redz, cik ātri Jūs atklājāt savu saturu. Jūs pareizi izdarījāt, jo dzīvojot atbilstoši, iekšējam saturam, dzīve kļūst vieglāka, jo nav jātēlo un nav jāizgudro . Viss notiek, atbilstoši saturam. Ar to arī apsveicu!

16.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Citēju: - "... sigaretu ņe odolžiš, starik?"

************

Cik var noprast, Jums ir varena un raiba dzīves pieredze. Laikam esat nolēmis dalīties ar to, izklāstot to "Tauta runā" komentāros.

16.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Atšujieties tak, slimais opi! Es sigaretu rajončikam odolžaju aiz žēlastības, kad gaidu, kad pie mūsu mājas durvīm izsaukto Bolt tasometrs piebrauks, arī mobiļņiku odolžaju, ja kāds rajončiks kādam grib piezvanīt. Un ar Jums es runāju tādā valodā, kādu esat pelnījis - Jūs esat debils, aptracis valts pansijas invalīds, kas ar vienu drebelīgu rāditājpirkstu baksta uz savas made in China Motorollas ar īpaši lielajiem taustiņiem un īpaši biezu, triecienizturīgu aizsargsiklu šizofrēniskus komentārus, jo ratiņkrēsls pakaļu spiež, bet cita nekā nav, ko darīt, jo pat Viagra sen vairs nepalīdz. Leksieties vēl - dabūsiet vēl vienu porciju, you understand me, sick with invalid dentures?

16.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Kungs, Jūs mani nespējat pārsteigt ne ar ko. Pār Jums valda emocijas, atbilstošas Jūsu saturam. Es nēesmu pakļauts emocijām. Visu, ko Jūs aprakstat, ir Jūsu dzīves sastāvdaļa, jo zināt varat tikai sevi. Varat turpināt savējo aprakstu. Atbildu tikai tāpēc, ka, savu vēstījumu, Jūs adresējat man. Visu gaišu! Ceru, ka nēesat atklājis sevi pilnībā .

16.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

01:41 Re, cik labi, man attālinātais darbs beidzot beidzies, ieguglēju savā apple TR Sieviete pēc klīniskās nāves un redzu - mans vecais draugs Valentiins jau atkal priekšā. Tas ir forši, ka "neēsat" pakļauts emocijām un cerat, ka "neēsmu" atklājis sevi pilnībā. Ja turpināsiet lekties, norausieties atkal.

17.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Par kādu lekšanos kungs grib pastāstīt? Ko nozīmē "noraušanās"? Vai izdzirdēšu, Jūsu skaistvārdu, jaunu komplektu?

17.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Nekādi nespējat atslābināties, Valentiins? Viagru pārdozējāt? Es esmu Vālodzis, čalis, students, 28 gadus jauns, nevis Maša vai Nataša ap 45, es neesmu zils, es esmu - vēlreiz - čalis, kuram patīk smukas meitenes, nevis veči, bet, ja vēlaties, varam sarunāt tā - Jūs vietējā mežiņā man priekšā uz celīšiem un davai, davai, es pa to laiku domāšu par putniņiem, puķītēm un skaistām japānietēm, bet Jūs domāsiet, ka Jums ar mani ir bijis sekss - nu, bet seksa nekāda jau tur nebūs, jo es domāšu par smuku japānieti, tā tas būs, samierinieties.

17.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Izrādās, Jūs esat gatavs turpināt, savas dzives stāsta izklāstīšanu. Mani neinteresē, vai Jūs esat Maša vai arī kas cits. Visi Jūsu vēstījumi ir melīgi. Vienīgais, Jūsu dzīves mērķis, ir mēģināt atbrīvoties no sava satura, izlejot to komentāros. Diemžēl, satura izgāšana uz garāmgājējiem, neved pie atbrīvošanās no satura, bet otrādi. Ar katru komentāru, Jūsu krāšņums vairojas. Jūsu vīzijas, nesīs varenus rezultātus, tieši Jums.

18.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Hahahahaha, šo neskaiti klāt, īpaši stulbs, huļ, jo mans koments, huļ, par kuru tev teicu huļ, tagad iznāk nevis pēdējais, bet priekšpēdējais - vnk nespēju atturēties, huļ, lai vēlreiz neaprunātos ar Valentiinu, huļ, jo viņa netīrā bļoda ir saplīsususi, huļ, galīgi saplīsusi, huļ, bet ko tu, huļ, īpaši stulbs, saki par manu piedāvājumu, starik, huļ?

18.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Jūsu, jūtu kambaris, ver durvis arvien plašāk. Redzama bezspēcība pret jūtām. Visu laiku mēģinājāt izrādīt savu varenību, bet nonācāt līdz bezspēcībai, savu jūtu priekšā. Bezspēcība, nespēja valdīt pār savām jūtām ir baudas meklētāju soģis, kurš nekļūdīgi novedīs lietu līdz galam. Ceru, ka vēl nēsat galapunktā un vēl spēsit izrādīt sevi līdz galam.

18.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Valentiin, es neesmu ne viltvārdis (mans feisbuka profils ir īsts, tikai vārds un uzvārds, protams, nomainīti tādā latviskā noskaņā), ne arī ciniķis, tāpēc nevaru ciest, ja mani kāds provocē, kā to izdarījāt Jūs ar savām gudrībām par mana tēta nāvi - jā, es ļoti, ļoti mīlēju savu tēti, viņš nomira pirms 13 gadiem, kad es vēl biju galīgs sīcis, un mans tētis nekad nemeloja, arī par klīnisko nāvi ne - kāpēc viņam vajadzētu sagudrot kaut kādas basņas, ja tas viss tik ticami liekas, kaut ko tādu nevar izdomāt cilvēks, kas nav pats to pārdzīvojis. Manos apgalvojumos varbūt ir pretrunas, šķietamas pretrunas, bet, iedomājieties - ir jau arī tāda opcija kā studijas maģistrantūrā+attālinātais darbs pēc attālinātajām lekcijām ar ASV klientiem, tāpēc man dienas grafiks ir pārpildīts. Es neizliekos un nemeloju, es vienkārši pats jūtos slikti, ja kāds man liek kļūt ciniskam un ņirgāties - nu, nevajag vienkārši citus cilvēkus aiztikt, Valentiin! Bet tas "huļ" ir ņemts no viena 8 gadus veca YouTube video, studentu vidū joprojām ir ļoti populārs, tā arī saucas "Huļi bļoda netīra", to viegli var internetā sameklēt un noskatīties - nu ļoti jau nu smieklīgs, reāls video. Tā nu varbūt šķiramies abi pa godam, bez apvainošanās un turpmākiem uzbraucieniem. Sarunāts?

18.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Kungs, kāds nu Jūs nebūtu. Jūs melojat visu laiku. vienlaicīgi reklamējot savu saturu. Faktiski, Jūs esat vārgulis un baudas meklētājs. Jūsu tēva, operācijas gaitas apraksts, izraisīja jautājumus uz kuriem Jūs nespējāt dot skaidrojumu. Skaidrojumu vietā, Jūs uzsākāt , normālam cilvēkam, pretīgu kampaņu. Sarunāt, mēs neko nevaram. Ja Jūs gribat pārtraukt, savu "uzvarētāja gākienu", tad pārtrauciet. Es Jums pakaļ neskriešu.

19.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

ok - arī tāda atbilde man der. Un ziniet, kāpēc der? Jo es zinu, ka Jūs, kaut arī varbūt esat precējies, varbūt ar trim mīļākajām, varbūt ar pieaugušiem bērniem vai mīļiem mazbērniem, tomēr jūtaties vientuļš un nesaprasts, bet pie tā vainīgs esat tikai Jūs pats, jo Jūs neprotat socializēties, negribat otru cilvēku saprast, jūsu komforta zona ir agresīvi paštaisnīgu zināšanu necaursitamais mūris. Pieļauju, ka esat pat beidzis kādu tehnisku augstkolu kaut kad padomju laikos, tomēr visticamāk, tomēr ne, droši vien daudz esat nodarbojaties ar pašizglītošanos, kam Jums atliek pietiekami daudz laika, jo varbūt esat bez darba vai pensijā vai tam ir kāds cits iemesls. Jūs esat Latvijā dzīvojošs latviski labi runājošs krievs, diezgan labi šeit adaptējies. Jūsu pozīcija ir "pret". Faktiski Jūs, atvainojos par atklātību, esat tāds mūžīgais bērns, kas niķojas, ja viņam izdabā, niķojas, ja viņu noper, un niķojas arī tad, ja ar viņu grib sarunāties kā ar pieaugušu cilvēku. Bet dzīvē tas tā vienkārši nestrādā - ja Jūs "neizaugsiet liels", Jūs vienmer būsiet emocionāli izbadējies, nesaprasts un agresīvs. Faktiski es Jums tagad uz Jūsu paziņojumu, ka esmu vārgulis, baudas meklētājs un melis, tagad varētu atbildēt iepriekšējā manierē (ka jums ir ieliekamās made in China zobu protēzes, kas krīt ārā no mutes, paaicināt uz mežiņu vai padungot Huļi bļoda), un Jūs jau it kā pats uz kaut ko tādu tagad uzprasāties, bet to Jūs darāt tāpēc, ka esat emocionāli izbadējies - Jums nav neviena patiešām tuva cilvēka un tā ir Jūsu problēma - nu lūk, tā man ieskicējas Jūsu portrets. Jūs esat viegli ievainojams, tāpēc Jūs viegli var "atspārdīt". Ok - Jūs droši vien tagad domāsiet vai vēlāk uzrakstīsiet, ka esmu augstprātīgs un pārgudrs, bet tā tas nav, es dzīvē esmu izgājis cauri sūdu sūdiem, pēc tēta nāves kopā ar mammu un mazo māšeli dzīvojuši no dienas dienā ar milzīgu dzīvokļa parādu un 13 "ātrajiem" kredītiem, esmu ar sliktiem draugiem draudzējies, zālīti uz blokmājas jumta ar čaļim pīpējis, pastudējis gan RTU, gan LU Svešvalodu fak, tad atkal 2 gadus RTU, un tagad beidzot atkal esmu LU, bet nu jau es zinu, ko un kāpēc daru - es gribu pilnvērtīgi dzīvot un vienmēr dabūt to, ko es gribu dabūt, bet fakts ir tāds, ka visu var dabūt par naudu un, lūk, tāpēc es esmu atradis darbu, kur man maksā lielu naudu, par ko es varu dabūt visu, ko es gribu, jo tā ir mana komforta zona un mana izvēle. Jums derētu būt nevis mūžīgajam "pret", bet ciešāk apskatīties sev apkārt, jo tur noteikti netrūkst cilvēku, ar kuriem Jūs varat komunicet līdzvērtīgā pozīcijā, nevis ar mužīgu "pret", jo tā Jūs nevienu neieraudzīsiet un nesameklēsiet.

19.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Ziniet, savas vīzijas par mani, atstājiet sev. Iesākoties mēginājumam, aorakstīt mani, pārtraucu lasīt. Mani neinteresē Jūsu psihika. Vienīgais, kas mani interesē, Jūsu psihes izturība. Patiesība ir otrpus iekšējā dialoga. Līdz ar to, patiesība Jums nav pieejama. Jūs, tāpat kā citi, esat saules pinuma (reptīļu smadzeņu) vergs. Un , tā ir galvenā patiesība, priekš Jums.

19.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Uzmetu acis , Jūsu komentāra nobeigumam un izlasīju. Pasaulē nav neviena, izņemot mani. kurš būtu uzvarējis iekšējo dialogu. Ir tāds Ekharts Tolle, kuram Sīriuss (tā saucamais Dievs) apturēja dialogu, lai radītu prototipu man. Saules pinums ir līdzīgs SIM kartei. Nopērkot telefonu, Jūs nespēsiet to izmantot, ja nebūs SIM kartes. Sekojoši, esmu vienīgais, kuram pieejams patiesības izziņas process. Tātad, es neko nemeklēju. Meklējaties Jūs. Sargājiet savu vājo psihi (dvēseli).

***********

Стих 15.15 «Бхагавад Гиты» в переводе с санскрита Д. Бурбы [6]:

И Я пребываю в сердце каждого. От Меня — память, знание и рассуждение.

Стих 15.15 «Бхагавад Гиты» в переводе А. Ч. Бхактиведанты Свами Прабхупады [7]:

Я пребываю в сердце каждого живого существа, и от Меня исходят память, знание и забвение.

19.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Nu ko. Arī šis man der.

19.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers

Un arī tas patīk, ka pašizglītojaties no Бурба Д.В.. Книги онлайн

Бурба Д.В.

Дмитрий Викторович Бурба (1964, Белая Церковь) — автор книги «Зеркало русского, индуизма. Неизвестный Лев Толстой».

19.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Un jā - vai patiešām bijāt domājis, ka patiesība ir otrpus iekšējā dialoga? Vai tā ir neuzmanības kļūda, pārrakstīšanās kļūda vai tomēr nepietiekami precīza 1:1 latviešu valodas izjūta? Jo patiesība vienmēr tomēr atrodas iekšējā dialoga iekšpusē, nevis ārpusē. Vai tad tā nav, ko? Jums tikai šķiet, ka neviens Jūs neasaprot - tur arī visa problēma, kā jau teicu.

19.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Studenta kungs (ja esat students), domāšana nepastāv, jo nav tāda otgāna. Ir apziņas līmenis (dvēseles gaismas - tumsas līmenis), kas dod izprast lietu būtību, lielākā vai mazākā mērā. Jūsu, apziņas līmenis, nedod iespēju, apturēt dialogu, pat uz sekundēm. Tumsa, Jūsu apziņā, nedod iespēju izprast elementāras lietas. Jo tumšāka dvēsele, jo lielāka iedomība.

Attiecībā uz valodu. Visas valodas ir veidotas no sanskrita. Jo tālāk no sanskrita, jo lielāks surogāts. Arī šūmeru valoda (ebreju pirmā valoda) ir veidota no sanskrita. Tālāk senebreju, idish, vācu valoda un vāciskais buldurējums, kā latviešu valoda. Kaut gan latviešu valodā saglabāta arī iepriekšējā krievu valoda ( galva = голова; roka = рука utt.). Endzelīns, pirmo latviešu gramatiku, uzcepa 1922. gadā , bet gan tikai vācu valodā, jo latviešu valoda, kā tāda, nepastāvēja. Ļeņins, par brūvējumu, piesprauda Endzelīnam Ļeņina ordeni.

libris.club/языкознание/5...граматика.html

Latviešu valoda tika radīta uz vāciskā izdevuma bāzes. Pirmā latviešu gramatika, latviešu valodā, tika izdota 1951. gadā. Cariskajā Krievijā nebija tādas Latvijas. Ļeņinu apsargāja Trocka armija, kuru pēcāk nosauca par latviešu strēlniekiem. Latviju radīja Vācija, par savu naudu bet ar ļeņiniešu rokām. Kaut gan, viss bija gatavs pirms Ļeņina vilciena ierašanās.

encyclopaedia.bid/википедия/Пломбированный_вагон

Tā, lūk, mācītāja kungs. Turpiniet ar bomžikiem. Jūs atņemat manu laiku, kurš šobrīd ir pārāk saspringts. Visu gaišu!

19.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Baigā vilšānās! Biju cerējis tagad izlasīt kādu citātu no Nikolo Makjavelli "Valdnieka"...

19.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers

Oho, nu tikai pa lielam iebraucu! Tātad latviešu valoda ir vācisks buldurējums, kurā saglabāta arī iepriekšējā krievu valoda? Nu gan, vecīt, sargieties, es Jūs tagad kārtīgi atspērdīšu pie katra jūsu komenta - burtiskāk - es Jūs atkal un atkal izdrāzīšu visos caurumos, poņal, Vaļeņķin?

19.mar 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers atbilde Dzēsts lietotājs

Tā tā tā...meklēju... ir! Citāts:"Endzelīns, pirmo latviešu gramatiku, uzcepa 1922. gadā , bet gan tikai vācu valodā, jo latviešu valoda, kā tāda, nepastāvēja. Ļeņins, par brūvējumu, piesprauda Endzelīnam Ļeņina ordeni."...pameklējam vēl... vēl viens rokā: " Cariskajā Krievijā nebija tādas Latvijas. Ļeņinu apsargāja Trocka armija, kuru pēcāk nosauca par latviešu strēlniekiem." ...tā...lasu... "Latviju radīja Vācija, par savu naudu bet ar ļeņiniešu rokām. Kaut gan, viss bija gatavs pirms Ļeņina vilciena ierašanās." Un tagad marš atpakaļ uz Roģinu Rossiju, vecais kremļa āpsi! Bomžikiem es sigaretu odolžaju aiz žēlastības, bet pamēģiniet tik tagad izlīst kaut vai vienā LATVIJAS MEDIJU PORTĀLĀ ar vienu vienīgu komentu!

19.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Ludzu piedod Valodzi, es esu ļoti nobijies...

20.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs atbilde Vālodzis Ezers

Kāpēc Tu man neatbildi? Es gribu Tev atsūkāt...

20.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs

Ludzu ludzu Valodzi Ezer, es nupat izkritu no ratiņkrāsla un man izkrita ieliekamās plastamasa zobu protēzes tāpēc es Tev varēšu ļoti maigi atsukat.

20.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs

Manas ieliekamās protezes ir izgatavotas Krievijas Federācijā - jā, es atzīstos, ka esmu vecs Kremļa atsūkātājs...lūdzu piedodiet man visi latvieši... Es Jums visiem tagad atsūkāšu ...visiem pēc kārtas par to ko es teicu...

20.mar 2021 Atbildēt

Komentēt