Komentāri: Covid-19 vakcīnu viltotāji uzdarbojas arī Latvijā

Dzēsts lietotājs

īsti vai neīsti,bet visām ampulām papīrīši -faņķiki takā no kopētāja nākuši.Kastes kurās pārvadā izskatās sliktākas kartonkas nekā kartona kastes no Aliekspress ar Ķīnas čībām pa $5.Nebrīnīšos ,ka pēc laika atklāsies ,ka visi cilvēki potēti ar Pfizeriem,Fāzeriem un Moderniem kuri štancēti kādā Lietuvas pagrabā kopā ar viltotajām cigaretēm. Ja paskatās vakcīnu foto tās visur izskatās ļoti nenopietni,iepakojums ir tik primitīvs bez viltojuma aizsardzību un tt. Tas sen manī vieš to ,ka tā visa vakcinācija ir kolosāls LOHOTRONS !!!!! $$$$$$$$$$$$

17.feb 2021 Atbildēt
Haralds

Preces patiesā vērtība nav iepakojumā.

17.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Haralds

Parādi man kartona kastes kurās zelta rotaslietas ar dimantiem pārvadā.Nez vai kaut ko vērtīgu pārvadā kastēs kuras pašas par sevi jūk laukā.?

18.feb 2021 Atbildēt
Inta

Kad vienreiz beigsi DUŅKA sevi reklamēt??????????

18.feb 2021 Atbildēt
Haralds

90 % par ziņu trūkumu Latvijā -ir Latvijas valdības vaina--

pie.Krievijas ziņās jau sen bija teikt ,ka Francijā internetvakcīnas piedāvājums 500eu un ar piegādi vēl 36 eu,Anglija--tur vēl labāk--piedāvā pierakstu pie daktera ,kurš taisīs vakcīnu .Par naudu protams..Citās valstīs tas pats.

Ziņu--patieso ziņu trūkums liedz cilv'ēkiem būt lietas kursā kas ir kas...Taču to ziņu surogātu ar propogandonistu piesārņojumu ,ko latvija sauc par vienīgi pareizajām--tās ir tās ,kuras liek degradēt un liedz domāt.

17.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nu redz par naudu,tāpēc jau agitē kā traki suņi

18.feb 2021 Atbildēt

Komentēt