Komentāri: Covid-19: ģimene sašutusi par tuvinieka nāvi pansionātā

bezkaunīgais sivēns

Kaut kas traks !

15.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Елена Абалакова , vecā pakaļa, tu vēl no pagājušā gadsimta meklējies, ej piedāvāties uz Lienes ielu, tur kaut kas sanāks, ja piemaksāsi.

15.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nu skaidrs,ja temperatūra tātad kovids smagā formā!

15.feb 2021 Atbildēt
Kristiāna

Visi pensionāri, kuri saņēmuši vakcīnas mirs kā mušas, jo vakcīnas ir nāvējošas!

15.feb 2021 Atbildēt
Наташа Сидорова

Nevajag muldēt stulbibas.

15.feb 2021 Atbildēt
Arnolds Purins

Tas tA ari domTS

17.feb 2021 Atbildēt
Ingrīda Kalviņa

Vai piederīgie neko nebija dzirdējuši par kovida izplatīšanos pansionātos? Un vienalga veco kungu turp aizveda? Ja viņiem būtu pateikts, ka pansionātā kovids, tuvienieki nebūtu turp šo cilvēku veduši..., tātad bija iespēja viņu uz pansionātu nevest nemaz. Un kurš tagad ir vainīgs cilvēka nāvē? Tuvinieki paši vai pansionāts? Visupirms pašiem tuviekiem jāuzņemās atbildība par notikušo. Pansionāta vadību neaizstāvu, bet manuprāt ir muļķīgi gaidīt ideālu izturēšanos pret pansionāta iemītniekiem, no pansionāta puses, ja tuviniekiem tādas nav.

15.feb 2021 Atbildēt
Māra Svārupe

Katrai medaļai ir arī otra puse. Sieva vaino pansionātu, taču bez sirdsapziņas pārmetumiem vīru pandēmijas laikā, ievieto pansionātā, lai gan bija informēta, ka tur tobrīd ir covid slimnieki. Darbinieku vaina ir tur, ka vispār tajā brīdī uzņēma klientu. Tas ir vērtējums no malas, neieslīgstot sīkumos!

15.feb 2021 Atbildēt
Ruta Mogila

Es jums pilnīgi piekrītu,jo piederīgajiem tik ātrāk mantu savākt un tad ceļš uz pansionātu. Žēl ka rūpes ir tikai vārdos, ne darbos.

17.feb 2021 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Es laikam esmu stulbs? Tad , kad valstī cīnās ar epidēmiju visiem iespējamiem līdzekļiem pēc direktores sacītā pansionāts pieņem jaunu klientu ar temperatūru?Un vēl tādā iestādē, kur visi klienti ir riska grupā. Tas ir kaut kāds ,,vāks,,.

15.feb 2021 Atbildēt
Venta Brivkalne

Cilvēki, attopieties, atveriet acis un kaut nedaudz mēģiniet iegūt informāciju, kas patiesībā notiek Latvijas tā saucamajos aprūpes namos! Patiesībā tos vajadzētu saukt par nomirtuvēm vai moku kambariem, nevis aprūpes namiem. Labāk uztaisiet savam nevarīgajam sencītim pēdējo sēņu mērcīti vai Zilo kurpīšu tēju, nekā lieciet viņu ,,aprūpes" namā, jo labāk ātra nāve, nekā bezgalīgas ciešanas un pazemojumi mēnešiem vai pat gadiem. Īpaši jau privātajos, jo izskatās, ka tos vispār neviens nekontrolē. Uz vienu aprūpētāju vai nu 36 kaut nedaudz staigājoši, vai 18 guloši klienti. Iepazīstoties ar dienaskārtību, sanāca katram dienaskārtības punktam 1,66 minūtes uz katru cilvēku... Kā jūs domājiet - ko par šo 1,66 minūti var paspēt izdarīt?

15.feb 2021 Atbildēt

Komentēt