Komentāri: VIDEO: Latviete Austrijā šokēta par nozagto dāvanu, ko sūtījusi uz Latviju

īpaši stulbs

Kurš izdomājis tādu likumu, ka naudu paciņas sūtīt nedrīkst? Tupaki kaut kādi!

14.feb 2021 Atbildēt
Beatrise Ezera

Tupaki ne tupaki, bet naudu pacinjas ndrikst sutit.

14.feb 2021 Atbildēt
Elva Liede

Pat ja tiem "augsti godājamajiem šņukurmaņu zagļiem" būtu tiesibas uzplēzt sev nepiederošus sūtijumus-tad laikam vispareizāk būtu ka to naudu ari piereģistrētu kaut vai un atgrieztu atpakaļ tad vismaz sūtitājiem un nevis tikai zagt un koridoru pīpmaņus un zagļus tikai "godā" celt un "paaugstināt " vēl ari amatos kas nu laikam ir pavisam ierasta prakse ari tamlidzigos "bordeļos" ar tamlidzigiem "bezpreģeliem" pat ar "likumiem " piesegtajiem..

14.feb 2021 Atbildēt
Beatrise Ezera

Naudu atdot sutitajam gan vajadzeja.

14.feb 2021 Atbildēt
Inga Aldis Te

Nu glupi cilveeki sutiit naudu kaut kur ieliktu ieksha caur pastu...mes vienu reizi aizsutiijaam pacinjaa drebes-un pusi no pacinjas mamma nedabuuja-vienkaarshi izzagta...kur nu veel naudu suutiit....glupa ideja...

14.feb 2021 Atbildēt
Elva Liede

Kā ari nekas tizlāks laikam par noteikumiem ka naudu saviem ģimenes locekļiem vai radiem nedrikstētu dāvināt-laikam vairs nevarētu būt (ja nu vienigi starptautiskā mērogā to summas varbūt varētu ierobežot),bet ka zagļiem par to vēl ari attaisnojumi būtu,laikam nu ne visai "korekti" un "adekvāti" izklausitos .Bet protams ja ar tādiem saistās tad laikam varētu ari nepaveikties un tāpēc laikam vislabāk būtu to ieskaitit savu radu kontā norādot kā dāvanu ,jo ne pirmo reizi dzirdēti tamlidzigi gadijumi.

14.feb 2021 Atbildēt
Ivars Ozolkalns

Ja esi nejēga, tad vismaz ar to neplāties! Kopš kura laika aizliegts dāvināt naudu, pasaki, lūdzu!

14.feb 2021 Atbildēt
Beatrise Ezera atbilde Ivars Ozolkalns

Pacinja sutit naudu nedrikst. Par naudas parvedumu jamaksa 10 %.

14.feb 2021 Atbildēt
Elva Liede

Jā,bet no kurienes tad tik netaisnigs likums varētu būt nācis (it kā tam būtu starpiba vai ar rokām dāvanu nodot vai sūtit pa pastu kur +vēl samaksāts par to, un vai tik kāds "profesionāls vēstuļu plēsēju zaglis nebūs ticis jau ari pie " noteikumu veidošanām" ar tik augstiem rētingiem privātumos līzt jo lai nu kas varētu skādi sūtijumos taisit , bet tikai ne papira nauda.(tas gan tikai ja normāli domātu).

14.feb 2021 Atbildēt
Elva Liede

Nu kas attiektos tur uz naudas ievietošanu aploksnēs tad tur varētu būt +vēl ari merkantilas intereses no to puses-kā piemēram lai to sūtitu atsevišķi kā pasta pārvedumu un kur dažreiz pie nelielām summām pat sūtišanas maksa daudz no tās neatšķirtos "tausniguma vārdā", un tāpēc pie tā laikam jāpierod būtu ka ar tamlidzigajiem saistoties tikai problēmās var iedzivoties.

14.feb 2021 Atbildēt
Elva Liede

Bet bauslis "tev nebūs zagt" laikam ari tajàs aprindàs ir svešs un nezināms jo it kā laikam ne nauda vien mēdzot dažreiz "izlauzties" no sūtijumiem nejaušā sakaribā.

14.feb 2021 Atbildēt
Elva Liede

Jā,jā, un ar bausli "tev nebūs zagt" laikam varētu gan att.darboņus iepazistināt jo laikam ne tikai nauda mēdz dažreiz "izlauzties" no suttijumiem lidzigi kā internetā ari komentāri zust.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

''Godīgie"' likuma un pasta darbinieki to naudu izņēma un godīgi nodeva valstij.? Nesmīdinat ,te tāpat kā kovids kaķiem

15.feb 2021 Atbildēt
Juris Millers

nu taču naudiņu iekaiti kontā ar ierakstu dāvana,...

15.feb 2021 Atbildēt

Komentēt