Komentāri: Latviešu astrologs atklāj, ko šodien nedrīkst darīt

Perle

Ak, vai, un ko darīt tiem, kas jau paseksojuši, pirms no gultas izkāpuši? :D

10.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jāturpina arī dienā, ir taču rakstīts, ka neko jaunu nedrīkst uzsāk.DD

10.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

....nokopj galus! Atkārtoju ne pirmo reizi ,ka rakstu autori lieto apreibinošas vielas. Tiko viens bezmērķīgi ar bojātām smadzenēm skraidija ,bet tagad ...nokopj galus! Vai tik nedomāja Mārci kurš ar galu kaut ko dara? Ipaši stulbais,tu kā gudrākais nokomentē savu viedokli lūdzu. Es tiko biju atliet un ilgi uz galu skatījos,bet tā ari nesapratu kā viņu jānokopj? Varbūt jāapgraiza ebreju gaumē vai kā ?

10.feb 2021 Atbildēt
Tedis

PiderMārce jau vairāk ar pakaļu pakalpo,šodien gan brauca uz Gulbeni pie Maguņkas,mēģināšot spraust,bet mani māc bažas,ka Maguņka šam neisprauž kādu slotas kātu ānusā.

10.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Tedis

Tik traki jau nebus gan jau Lieldibena mātite iedos savu šoko coķi paostit

11.feb 2021 Atbildēt
Inta Gintere

Man it NEVIENS nenorādīs ko darīt vai nedarīt, it īpaši astrologi un citi pesteļi.

11.feb 2021 Atbildēt
Jānis Rožkalns

Rakstura īpašības, kas var būt raksturīgas, visiem 11 februāros dzimušajiem.

"Paaugstinātu dzīves ērtību diena."

Tiecas uzlabot ap sevi labklājību.Tā var būt gaišu domu darbība, atjautība, izgudrošanas spēja vai dzīves baudu vairošana. Pat tie cilvēki kas dzīvo kopā ar 11. ferbruārī dzimušajiem ar laiku maina savu ārējo izskatu. Viņiem grūti pārmest egoismu. Tomēr tie nedaudzie daži 11.02 dzimušie, kas 1 vietā liek savas dzīves ērtības, tie ar laiku kļūst vientuļi savā zelta krātiņā no kura nav izejas. Attīsītākie prot pa īstam ar pilnu krūtu cienīt greznību, tajā pašā laikā ar prieku kalpo citiem citu dzīvēm piedodot arī dzīves jēgu. Ļoti vēlās savu Brīvību! Nīst sakāves gan ķermeniskās, gan jūtu, gan prāta u.c. Iekļūstot nepatikšanās ātri atrod izeju. Uzlabojot citiem dzīvi mēdz dažreiz pārcensties. Var ieņemt augstu sabiedrisko stāvokli. Tā kā rezēm var būt cita viedokļa nesēji, kā apkārtējie viņus var uztvert kā dumpiniekus, kaut arī viņi iet labo izmaiņu ceļu. Tāpēc jāiemācās piesardzības un mērenības attiecības, lai lieki netracinātu iesīkstējušos prātus.

Veselība ķermeniskā un garīgā - var bieži būt grūtības jūtu laukā. patīk, ja apkārt ir skaistas lietas, kur izrāda reizēm bērnišķīgu attieksmi, kas var dārgi izmaksāt. Reizēm paaugstināto uzbudinādību var palīdzēt samazināt psihoterapeita vai astrologa apmeklējums. Var būt tieksme reizēm pārēsties vai pārmīlēties. Jāpieturās pie izlīdzinātas ēdmaļas, kur ir visas ķemenim nepieciešamās izejvielas. Tie, kuri ir tievi, tiem vajag vieglas slodzes - skriešana, dejas, aerobika, tie, kas ir dūšīgāki, tie var nodarboties ar visiem sporta veidiem. Ieteikums - cenšieties ievērot apkārtējo dzīves vajadzības, ļaujiet citiem dzīvot savu paša dzīvi. Stingrāk pievēršiet uzmanību saviem dzīves uzskatiem, nostādnēm, bet necenšieties par varītēm šos uzskatus izplatīt sev tuvajā apkārtnē.

Labās īpašības: netkarība, spēja savākties, patiesums, aizrautība, iedvesma, nojautas, sabiedriskums, domas lidojums, atjautība, dziednieka spējas, ekstrasoriskas spējas, asprātība, strādīgi, tālredzīgi, mērķtiecīgi, mierīgi, māka risināt sarežģ'jumus, gribasspēks.

Ne tik labas, iespējamās īpašības: niknums, stūrgalvība, bezmērķīgums, pāriecīgs jūtu vilnis, uzbudinābība, egoisms, aizdomīgums, valdonīgums, nejūtīgums, nelietišķums, pāriecīga trauksmainība, neuzticēšanās, pretīrunāšanas gars, pāriecīga mantkārība.

Šajā dienā dzimuši: Tomas Alva Edisons(izgudrotājs). Tāpat dzimuši USA aktieri Jennifer Aniston, Burt Reynolds.

11.feb 2021 Atbildēt

Komentēt