Komentāri: Deputāte Stepaņenko: Ekonomikas ministrs atzinis pieļauto kļūdu

bezkaunīgais sivēns

Es sen vairs ne par ko nebrīnos.

8.feb 2021 Atbildēt
Tedis

Nopietna,lieta,jāpagaida piderMārča viedoklis,šis atnāks no darba,apdomās,un izteiks....

8.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ko gan var muldēt, ka veikali vainīgi! Tad jau visas pārdevējas un kasieres sen būtu kapos.

8.feb 2021 Atbildēt
Anita Bruzuka

jo vairāk būs veikalu, jo mazāka pulcēšanās- jāver vaļā visi veikali, jo katrā būs nedaudz pircēju nevis kā tagad pāris veikalos tūkstoši un vēl ārā jāstāv bez ziemas zābakiem un drēbēm, kas veicinās citu vīrusu uzliesmojumu. Tiakai duraks vai kaitnieks varēja izdomāt atstāt vaļā dažus lielveikalus. Drīzāk, ka kaitnieks, kas saucams pie pilnas atbildības.

8.feb 2021 Atbildēt
Anita Bruzuka

tas pats ar frizieriem un citiem skaistumkopšanas speciālistiem- tur nepucē reizē 10 cilvēkus- pa vienam pēc pieraksta pieņem. Kāda tur pulcēšanās, ko? Arī kādi kaitnieki vai ienaidnieki lēmuši šos cilvēkus bez darba un iztikas līdzekļiem atstāt. gribētos šos uzvārdus zināt, kam ''paldies;; vēlāk pateikt.

8.feb 2021 Atbildēt
Eriks Šneiders

Padomājiet kam izdevīgi ka strādā tik lielveikali,mazie ciet...un šī pandemija...2012gadā kopumā mira vairak civeku neka ar visu pandemiju 2020....kam viss šis cirks vajadzīgs .....

8.feb 2021 Atbildēt
Dzintra Ābola

Man nevajag līdzekļus "dezinsekcijai", jo netaisos sekcijas dezinficēt, taču atļaujiet iegādāties BĒRNU APAVUS UN APĢĒRBU!!! Laikam valdībā sēdošajiem nevienam nav un nav bijuši mazi bērni, jo viņi joprojām nesaprot, ka bērniem apavu un apģērba izmērs mainās jau pēc pāris mēnešiem, īpaši pirmsskolas vecumā, un tas ir sadisms, ne tikai bērnu tiesību tīšs pārkāpums, likt bērniem staigāt ar apaviem, kuri viņam jau 1-2 cm par mazu!!! Visu mazo bērnu vārdā lūdzu, primāri atveriet bērnu apavu un apģērbu veikalus!!! Nu nevaru bērnam zābaciņu vietā piemērīt kādus elektropreču aksesuārus vai, publikācijas autora atvēlētos, līdzekļus dezinsekcijai un deratizācijai!

8.feb 2021 Atbildēt
kss2

Baby city.lv ļoti labi var iepirkties bērniem,bet ja gribat vienreizējās drēbes,tad gan Pepco nestrādā un bērnu apavi tur gandrīz NAV izvēle.Nevajag bļaurot,bet ja mīlat savus bērnus,tad rīkoties!

10.feb 2021 Atbildēt

Komentēt