Kā Covid-19 krīzi pārdzīvo Mārtiņš Sirmais?

© Dmitrijs Suļžics /F64

Pazīstamais šefpavārs Mārtiņš Sirmais Intas Mengišas, Martas Martinsones materiālā "Dīkstāves laikā kaļ plānus" izdevumā "Kas Jauns" atklāj, ko dara patlaban.

Sirmajam, tāpat kā daudziem citiem uzņēmējiem, Covid-19 laikā nācās savilkt jostu ciešāk. Pagājušā gada rudenī viņš paziņoja, ka uz laiku slēdz "3 pavāru restorānu".

Uz jautājumu, kā tagad klājas, Sirmais stāsta, ka pielāgojies apstākļiem un šo laiku netērē žēlabām par dīkstāvi uzņēmumā, bet gan nodarbojas ar nākotnes plānu kaldināšanu.

Kā saka Sirmais, viņš gatavojas, lai varētu pielāgoties jaunajiem apstākļiem, šajā laikā ir tapušas arī jaunas receptes.

Dīvaini

Rīdziniekam Valdim pirms nu jau gandrīz diviem gadiem, nākot apkopt ģimenes kapu kopiņas Matīsa kapos, aiz šoka iepletušās acis. Vietā, kur reiz apglabāta brāļa meita, tagad zemes klēpī guļ kāda sveša sieviete, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais