Komentāri: Ieva Brante atklāj cilvēku patieso dabu

Aivars

Viņa tik bieži zīmējas, reizēm pat pavisam kretīniski, ka nākas vien secināt- uz vecumdienām tanti ir piemeklējis patogēns narcisms.

15.jan 2021 Atbildēt
Arvids Dubass

Vecumdienām?...tu jaunekli, kad tik reiz nepaliec pavisam vecs, īsā laika posmā! Neesi skaudīgs,ja pats neveiksminieks neko nevari panākt, ne savā, ne citu labā!

16.jan 2021 Atbildēt
Dzintra Persidska

Ieviņ, pati esi melnais caurums, kad rakstīji un lūdzi lai ielieku krustiņu, nu esi tikusi RD, smieklīgi, izklāsti kā palīdzēji 1.gr.invalīdam, tikusi par politiķi visi vārdi tukšā mucā skan, redzot bildi pie zārka grozoties, tu esi jau savu sirdsapziņu iezārkojusi .... kā visi politiķi, tiklīdz pie varas siles, tā tauta aizmirsta ...

15.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tas nav nekas jauns. Ir negatīvās enerģijas nesēji un ir pozitīvās enerģijas nesēji, to zināja vēl senie indiešu gudrie.

15.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

foķējas ar baudu pie katafalka ar zārku un sociālos medijos dalās ar dažādām dzīves gudrībām! Manā skatijumā kukū ar galvu un nekrofile

16.jan 2021 Atbildēt
Diduu

... gribēji teikt - glupībām :D ?

16.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

viņa nu tas dzīvības avots ,bet foķējas pie katafalka ar zārku iekšā.

16.jan 2021 Atbildēt
Tedis

Šitai duročkai vairāk nelejiet..

16.jan 2021 Atbildēt
Diduu

Mazāk ar ne!

16.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kaut kas jau ar viņu labi nav. Droši vien, nav kas iesprauž, bet, ja atklāti, pēc viņas nesvīstu. Man vēl arvien Viņķeļu Ilzi gribās.

16.jan 2021 Atbildēt
Māris Smilga

Redzēju, kā Brante aizrāvusies ar Mego plauktu ķemmēšanu, uzskrien virsū kaut kādam pusmūža vīrietim, kurš viņai vnk aizrādīja, jo nekādas atvainošanās par to nebija. Rezultātā šī sāka to veci vajāt pa visu veikalu un draudēt ar visiem iespējamiem dienestiem. Žēl, ka neiedomājos to visu nofilmēt ar mobilo, būtu labs sižets :)

16.jan 2021 Atbildēt
kss2

Šausmas,kas notiek LV? Kur palikuši normāli cilvēki? Ko te raksta un rāda TV???? Vienas šausmas,liekas ,ka dīvaino zeme!!!!Katrs kam drusku ku kū ,tagad šeit ir zvaigzne!!!

17.jan 2021 Atbildēt

Komentēt