Komentāri: Reizenbergs atklāj, kā šobrīd cenšas izdzīvot restorānu un kafejnīcu darbinieki

bezkaunīgais sivēns

Bēdīgi, visiem tie pabalsti nepietiks.

12.jan 2021 Atbildēt
kss2

Bēdīgi gan,ne jau visi ir lauku žurkas un iebāžās pie lielā siera kluča! Vai ne super bārmen? Sāksim ar to,ka vajadzēja maksāt nodokļus,tad arī būtu pabalsts !!!! Un bārmens nu nav nekāds spec amats,ka nevaretu krīzes laikā darīt ko citu! Interesanti,kāpēc nevar strādāt Narvesenā par pārdevēju un normāli izdzīvot??? Nu tak zvaigznes galvā lauku tudaliņiem,jo pārsvarā šajā peofesijā ir lauķi!Strādāt vajag un maksāt nodokļus!!!!

12.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Dīkstāves pabalsts. Man bij cietstāvis,bet tagad mīkststāvis,jo mājsēdes laikā neievēroju 2 m distanci.Korona mani nomocijusi,tagad ir vēl vēdercietis .Par mīkststāvi pabalstus maksā?

12.jan 2021 Atbildēt
Elina Belavska

Ja uzņēmums maksā bārmenim oficiālo algu, un ir darījis to ilgāku laiku, tad bārmenis saņem pabalstu. Ja bārmeņi visu savu vasarā nopelnīto tējas naudiņu deklarētu, varat tikai paskatīt, cik valstī būtu samaksāti nodokļi. Tad arī pabalstu budžets, ko izmaksāt būtu nevis 10 mlj., bet daudz vairāk. Ir arī tāda lieta kā "drošības spilvens", ko cilvēki sev taisa, lai tādās situācijās nebūtu tik bēdīgi. Ja ir dzīvokļi, ko nodot īrei un lauki, kur aizbraukt, tad jau viss nav tik slikti.

12.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Man tas Reizenbergs izskatās baigi aizdomīgs subjekts. Tāds kā CIP aģents...

12.jan 2021 Atbildēt

Komentēt