Komentāri: Vācijā sāk bezmaksas sejas masku izdalīšanu senioriem un hronisku slimību pacientiem

Lilita Skarbniece

Tas labi,ka maskas un respiratorus dala tālajā Vàcijā.Mums Latvijà par to sirsnīga pateicība.

15.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

redzēju skatu uz ielas...lietus smidzina,resna ,veca dāma ar to slapjo namordņiku knapi paiet var,sēc ,bet filtrē to gaisu caur lupatu pārliecībā .ka baktērijas izfiltrējas. Sēca,stenēja un jeļi davilka kājas līdz autobusa pieturai. Tuvākajā laikā būs ārstiem jauns klients.Būs peļņa.

15.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Būtu vismaz priecājies, ka tev infekciju nepielaida!

16.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Mūsu penšiem ar steigu vajag organizēt autobusu braucienus pēc maskām.

16.dec 2020 Atbildēt
Gints Veiss

Vienu šādu masku Vācijā tiek ieteikts lietot vienu nedēļu. Vācijā vispār rekomendē lietot FFP2 maskas (respiratorus), vācieši var atļauties par 2 līdz 3 eiro gabalā, jo mazgājamās maskas maz aizsargā no vīrusa, medicīniskās maskas aizsargā daļēji, bet šīm ir būtiska aizsardzība.

15 šādas pašas FFP2 maskas nopirku septembrī, vēl neesmu lietojis, lai arī vienmēr nēsāju līdzi. Taupīju, kad situācija kļūtu pavisam draudīga (tagad jau ir). Pirku arī aiz rūpēm par 3 riska grupas cilvēkiem, bet tos ir grūti pārliecināt, ir bailes no nezināmā un nesaprotamām burtu kombinācijām, latviešu valodā par to gandrīz nekur neraksta, Dombura raksti rada iespaidu, ka "viss ir viltots", pie mums vairāk lieto daudzkrāsainas mazgājamās maskas.

16.dec 2020 Atbildēt

Komentēt