Komentāri: Brīvdienās nevar nopirkt matu sprādzi; asas diskusijas par veikalu ierobežojumiem

bezkaunīgais sivēns

Ausu tīrāmos kociņus arī nevarēju nopirkt. Par zobu bakstāmiem jau rakstīju.

7.dec 2020 Atbildēt
Marita

Svētdienas šoks! Var saprast, ka brīvdienās nepārdod alkoholu, bet ko sliktu ir nodarījušas plastmasas bļodas, švammes, veļas pulveri u.c. nevainīgi priekšmeti? Kā šie priekšmeti var kaitēt cilvēka veselībai covid laikā?

7.dec 2020 Atbildēt
Dace

Pirmās nepieciešamības prece izrādījās 3A baterijas, kas bija nepieciešamas veca cilvēka asinsspiediena mērīšanai - sajutos nelāgi, kad nevarēju tās nopirkt ne Drogās, ne Rimi. Man bija jāap

braukā degvielas uzpildes stacijas - beigās nopirku. Diez vai mazinājās kontaktu skaits. Manuprāt absurdi, kad vienīgais reālais risinājums, tāpat kā pavasarī bija - uz laiku vajadzēja slēgt valsts robežas. Labāk dzīvot no iekšējā patēriņa un pie veselības!

7.dec 2020 Atbildēt
Silva Dziedataja

Kaut kāda pilnīgi nereāla pasaules uztvere: ja izveiksim šādus rituālus, varbūt beigsies kovids, ja tādus- varbūt uzsnigs sniegs...

8.dec 2020 Atbildēt
Daina Lepika

Vasarā 4-gadīgajam sanāca negadījums. Ieslapināja biksēs. Tā riktīgi- kamēr Akropoles bērnu laukumā ar spēlēšanos bija aizņemts. Tā kā podiņmācību jau sen apguvis un tādi negadījumi jau sen aiz muguras, tētim rezerves bikšu līdzi nebija. Gāja uz tuvāko veikalu pirkt. Interesanti, kā tagad ziemā būtu, ja tā gadītos? Bail iedomāties! Reāli mazu bērnu ar slapjām biksēm pie 0 grādiem spiestu vest ārā, jo apģērbs nav pirmās nepieciešamības lieta. Kurš pēc tam atbildētu, ja mazais saslimtu? Kura interesēs tas ir? Sabiedrības? Morāle: pie noteiktiem apstākļiem gandrīz KATRA lieta var kļūt par pirmās nepieciešamības lietu. Un vēl- pēc lietām, ko cilvēks nenopirka brīvdienā, viņš būs spiests iet uz veikalu vēlreiz. Vai tas samazina kontaktus ar citiem cilvēkiem? Nedomāju vis.

8.dec 2020 Atbildēt
Skaidrite Puce

Normāli būtu, ka svētdienās un sestdienās veikalu darba laiks būtu kā citās valstīs Eiropā. Jo mūsu aizliegumi ir pretrunīgi - zooveikalā dzīvnieku barību var nopirkt, bet smiltiņas tualetei - nē.

8.dec 2020 Atbildēt

Komentēt