Komentāri: Internetā izplata Kariņa foto veikalā bez sejas maskas; viņš komentē

Roberts

Daudz šmigu pērk, laikam citādi nevar ielīst gyltā

1.dec 2020 Atbildēt
Acidum

Politiķa apģērbs ir vienāds gan Jāņos, gan Ziemsvētkos.

1.dec 2020 Atbildēt
ANDRIS SAULITE

Kanādas ārsts: Koronavīrusa histērija ir lielākā sabiedrības mānīšana

“Pastāv pilnīgi nepamatota sabiedrības histērija, ko bīda mediji un politiķi,” sacīja doktors Rodžers Hodkinsons, paskaidrojot: “Maskas ir pilnīgi bezjēdzīgas. Nav nekādas pierādījumu bāzes par to efektivitāti. Papīra maskas un auduma maskas ir vienkārši paklausības apliecinājums.”

EDMONTONA, Alberta, 2020. gada 19. novembris – slavens un sabiedrībā atzīts kanādiešu ārsts ar pagājušajā nedēļā atklātā pilsētas sanāksmē Kanādas rietumos izteicās ļoti tieši, uzspridzinot valdības noteiktos COVID-19 pasākumus, nosaucot maskas par “pilnīgi bezjēdzīgām” un sakot ka vīruss nav “Ebolas vīruss”.

“Es esmu medicīnas speciālists patoloģijā, kas ietver virusoloģiju. Es mācījos Kembridžas universitātē Lielbritānijā … secinājums ir vienkārši šāds: pastāv pilnīgi nepamatota sabiedrības histērija, ko vada mediji un politiķi. Tas ir nežēlīgi. Šobrīd notiek vislielākā mānīšana, kāda jebkad vērsta pret sabiedrību. Šī vīrusa ierobežošanai praksē neko nevar darīt, ”sacīja doktors Rodžers Hodkinsons Edmontonā, Albertas pilsētas domes Sabiedrisko pakalpojumu un sabiedrisko pakalpojumu komitejas sanāksmē, kas notika 13. novembrī (plkst. 8:25:58).

“Būtu jāaizsargā vecāki, mazāk izsargāti cilvēki, kas notiek nav nekas cits kā slikta gripas sezona. Šī nav Ebola. Tas nav SARS. Tā ir politika, kas slēpjas aiz medicīnas, un tā ir ļoti bīstama spēle. ”

Savā komentārā komitejai doktors Hodkinsons pilnībā noraidīja masku valkāšanu, sakot, ka tās ir ne tikai neefektīvas, bet arī maskas nelieto pareizi “lemingi” (susļiks), kas tās uzliek.

“Maskas ir pilnīgi bezjēdzīgas. Nav nekādas pierādījumu bāzes par to efektivitāti. Papīra maskas un auduma maskas ir vienkārši paklausības apliecinājums. Lielāko daļu laika maskas pat netiek pareizi valkātas,” sacīja Hodkinsons.

“Tas ir pilnīgi smieklīgi. Redzot šos neveiksmīgos, neizglītotos cilvēkus – redzot, kā šie cilvēki staigā apkārt kā susļiki, pakļaujas bez jebkādas zināšanu bāzes, lai uzliktu masku uz sejas.”

Hodkinsons ieguvis medicīnisko grādu Kembridžas universitātē Lielbritānijā un bijis arī Kanādas Karaliskās ārstu koledžas eksaminācijas komitejas un patoloģijas priekšsēdētājs Otavā, Ontario.t.

Pašlaik viņš ir Western Medical Assessments izpilddirektors Edmontonā, ir Karaliskās koledžas sertificēts patologs Kanādā, strādājis Albertas universitātē un vada Ziemeļkarolīnas molekulārās diagnostikas uzņēmumu ar nosaukumu MutantDx.

Hodkinsona komentārā tika pieminēta arī Lielā Baringtonas deklarācija, kuru līdz šim ir parakstījuši vairāk nekā 12 000 medicīnas speciālistu, kuriem ir bažas par “valdošās COVID-19 politikas kaitīgo ietekmi uz fizisko un garīgo veselību”.

www.brivibasplatforma.lv/kanadas-arsts...aBqcL22EWV_94E Hodkinsons tā saukto sociālo distancēšanos atspēkoja kā “bezjēdzīgu”, jo, pēc viņa teiktā,

“COVID izplatās aerosola veidā, kas pirms nokrišanas uz zemes pārvietojas apmēram 30 metrus”.

“Lokdauni ir izraisījuši tik briesmīgas neparedzētas sekas. Rīt būtu jāatver visur, kā arī tika teikts Lielās Baringtonas deklarācijā, kuru es izplatīju pirms šīs sanāksmes, ”sacīja Hodkinsons.

Hodkinsons sacīja, tas, kas pašlaik būtu nepieciešams, lai apturētu COVID-19, ir lai cilvēki paliktu mājās, ja viņiem ir slikta dūša, apēd kādu “vistas nūdeļu zupu” un pārliecinietos, ka neaizsargātajiem tiek ievadīts D vitamīns.

“Nav nepieciešama cita veida darbības, izņemot to, ko parasti cilvēki dara, kad viņi jutās slikti. Mēs palikām mājās, paņēmām vistas nūdeļu zupu, neapmeklējām vecmāmiņu un izlēmām paši, kad atgriezīsimies darbā. Mums nevajadzēja, lai kāds mums to saka,” sacīja Hodkinsons.

“Viss, kas būtu jādara, ir aizsargāt gados vecākos un dot viņiem visos pansionātos 3000 līdz 5000 D vitamīna vienības, kas ir pierādījis, ka tas radikāli samazina infekcijas iespējamību.”

Nobeigumā Hodkinsons nosodīja pārmērīgo COVID-19 testēšanu, kas, pēc viņa teiktā ir “bizness”, sakot, ka pozitīvs rezultāts nenozīmē “infekciozitāti”.

1.dec 2020 Atbildēt
jānis

Cik Hodkinsonam samaksāts par muldēšanu? Nākošreiz viņš pateiks, ka Zeme ir plakana.

1.dec 2020 Atbildēt
Marcis

Tu debilas idiots un kretins,beiz te dri,,,savas viltu zinas,ANDRIS SAULITE

1.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Marci ! Debīls idiots un neizglītots tumsonis esi tikai tu.

1.dec 2020 Atbildēt
Ārijs Gedrovics

Būtu interesanti uzzināt, kurš šādus veikala videonovērošanas ierakstu stopkadrus, kas kā izrādās ir vairākus mēnešus uzglabāti, izliek visu apskatei soctīklos! Vai šeit nav darbs policijai?

1.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Bet Latvijas policijai tas vis pie vienas vietas !

1.dec 2020 Atbildēt
Ainārs

Šmiga ir dezinfekcijai-es tā saprotu? Vismaz no iekšpuses,ja savādāk nesanāk. Tad tagat man ir skaidrs no kurienes tās "gaišās" idejas,kā tautu drāzt.Es laikam tik daudz nedzeru,lai to pajoliņu saprastu.

1.dec 2020 Atbildēt
Roberts

Šmiga ir, lai ielīstu gultā ar to bābu

3.dec 2020 Atbildēt
Ольга Островская

Laikam jūlijā bija ļoti auksti

1.dec 2020 Atbildēt
Aivars Seleckis

Veikalu/bāru/kazino ieraksti tiek saglabāti 2 nedēļas. KO TAS SIRMAIS PRIDURAKS PIRŽ KA JŪLIJĀ BILDE UZŅEMTA?

1.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Tāds nu viņš mums ir...

1.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Eh, Kariņ, Kariņ.

1.dec 2020 Atbildēt
Ilze Ignate

ja foto ( izskatās no novērošanas kameras) tapis jūlijā, kariņ', esi laipns, nopublicē to foto ar datumu, citādi dažiem rodas šaubas, vai tas ir jūlija!

1.dec 2020 Atbildēt
Jozefs

Viņš nav vienīgais, es uzrakstīju tieslietu ministrijai iesniegumu kā iesniegt sūdzību un ku,r ja valsts amatpersonas pārkāpj epid.prasības,nevelk maskas,utt,jo internetā diezgan pierādījumu.

1.dec 2020 Atbildēt
Vilnis U-s

Puika pats tagad nelaimīgs : NU BĒRNAM PASPRUKA

1.dec 2020 Atbildēt
Harijs Saukums

Štrunts par maskām, bet ko tāda līmeņa cilvēks dara alkomarketā? Laikam alkoholiķis!

1.dec 2020 Atbildēt
Ērika Krimska

Ja cilvēks vienreiz tiesāts par zagšanu....zaudējis ticību,kad vairs nezags! un politiķi,kas radusi melot...neticu,ka nemelos! Lai kā Kariņs taisnojas,viņam maz būs kas tic! un par cik vēl ...iebraucējs,ticības maz.

2.dec 2020 Atbildēt
kails_perverss

Viss ir pavisam vienkārši, Jūlijā maskas veikalos nebija jāliek, ķoķai maska karājas ausī, tātad tad ir brīdī kad veikalos maskas bija jāliek, tātad tas nekādīgi nevar būt Jūlijā, Vienīgi tas var būt laiks, kad vēl nebija piespieduši veikalniekus bezmaskainos neapkalpot. Un argumenti, ka ķoķa bija darbā vai kur citur, kur bija maskas jālieto, neiztur kritiku, jo tad maska pat ausī nekarātos, bet būtu noņemta. Es te redzu melus, un vēl sodīs bildes pupblicētājus.

2.dec 2020 Atbildēt
Ilze

Kā uzdevumā, Kariņ,tu tā pūlies iestāstīt, ka mums ir briesmīgs kovids, ja pats tam netici.

2.dec 2020 Atbildēt
Rolands Krasts

Viruss, beigsies tad, kad valdiba sanems atkal no eiropas naudu un sabazis pa savam kabatam ta ka tas bija vasara ka nauda iegaja valsts kase ta virus pazuda a, lidz tam bridim tiks pagarinata karantina

2.dec 2020 Atbildēt

Komentēt