Komentāri: Rīdziniece pamatīgi viļas, satiekoties ar ēdiena piegādatāju

Eduards

Sabrauc te visādi rafšani un džamšuti bln!!!

6.dec 2020 Atbildēt
Ilze

Ej un dari to darbiņu pats. Vecumā vēl būsi priecīgs, ka kāds rafšans tev, tīrasinim, smirdošo pakaļu noslaucīs.

7.dec 2020 Atbildēt
InFamous

Nabadzīte. Par krieviem, kas visu savu mūžu bombī tikai krieviski un vispārēji neko nerubī pa latviski visiem ir nospļauties, ne?

6.dec 2020 Atbildēt
Elmārs Siliņš

izlasot tikai virsrakstu... neviļus rodās doma... pasūtiju, gaidu, zvans pēc minūtes pie durvim, atveru, bļ... kaimiņiene no pretējā dzīvokļa

6.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Laiks sākt gatavot ēdienu pašiem un visus tos kurjerus pasūtīt nokārtot dabīgās vajadzības. Es nepasūtu neko, viss paša gatavots.

6.dec 2020 Atbildēt
Lauma

Ja nezin valsts valodu, tad tādus nedrīkst pieņemt darbā! Tieši tik vienkārši! Lai iemācās latviešu valodu un tad meklē darbu Latvijā! Skandināvijā jūs nekur nedabūsiet darbu, ja nezināsiet vietējo valodu!

6.dec 2020 Atbildēt
Māris Smilga

Tā nav tikai Skandināvijā, bet jebkurā sevi cienošā valstī. Arī Uzbekistānā. Nu, pamēģiniet kāds uzbekiem piegādāt pārtiku runājot latviski, vai kaut angliski :) Kas tāds iet cauri tikai Latvijas publikai.

7.dec 2020 Atbildēt
Ilze Pētersone

Varu ieteikt, kā rīkoties, kad pakalpojuma sniedzējs neprot latviešu valodu – jāizmanto mobilā lietotne "Valodas draugs" vai jāraksta e pasta vēstule Valsts valodas centram, kam ir pienākums izskatīt sūdzību un administratīvi sodīt.

7.dec 2020 Atbildēt
Ilze

Vispirms, mīļie, pastulbie valodnieki, tai lietotnei vajadzētu latvisku nosaukumu izdomāt. Jūs to vēl neesat pamanījuši?

7.dec 2020 Atbildēt
Genius

vai tiešām studiju vīza dod tiesības strādāt? ja tā ir, kaut kā diezgan absurdi sanāk, ka ārzemju studenti apmaksā studijas ar naudu, ko nopelna, atņemot darba iespēju vietējiem (esmu dzirdējis, ka uz Wolt/Bolt kurjeru darbu ir rinda)

7.dec 2020 Atbildēt

Komentēt